czarny Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Siemka był ktoś tam może? jakie wrażenia?
Bulik Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 http://www.tropical-islands.de/pl/goscie.html do poczytania
damian_qbass Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 własnie planujemy się wybrac w połowie grudnia w to miejsce... podobno ekstra... okaże się
juropek Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Koleżanka była i bardzo jej się podobało.
adamooo Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 najlepsza jest sauna gdzie co chwila wchodzi ochrona i mówi :"only naked"
miszcz_kierownicy Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Byłem... fajna sprawa. Na duży + że dość tanio i praktycznie cała obsługa mówi po Polsku ( jak by ktoś sie bał niemieckiego)
sysek27 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Bylem juz pare razy i uwazam ze warto najlepsze ze mozesz praktycznie wniesc ze soba co chcesz byle w plastikowych butelkach nawet alkohol mozna wnosic ale tego i tak nie sprawdza przynajmniej ja tak mialem a poza tym ceny przystepne wiec nie ma co przesadzac ogolnie bardzo polecam
czarny Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 acha:) to widze ś☺wietne relacje:P
kamosor Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Byłem po przyjeździe nawet wbiłem miejsce w navi ,ale niepotrzebnie. Dla dzieciaków super , mnie po 2,3 godzinach dopadła nuda ,szkoda że nie można pływać (no chyba że ktoś lubi na metrze).Wypełniłem sobie czas oglądając ryby i żółwie. Powiem tak nie było źle ale raz starczy. Nie wiem co się dzieje ,ale to fajne zielsko usycha.
Gość radekk2000 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Dla dzieciaków super , mnie po 2,3 godzinach dopadła nuda ,szkoda że nie można pływać (no chyba że ktoś lubi na metrze). Powiem tak nie było źle ale raz starczy. :good:
Rekomendowane odpowiedzi