Opublikowano 1 Czerwca 201610 l Auto piękne,mam sentyment do mk1 cabrio. Nie kusi Cię "przystroić w karmanna?
Opublikowano 1 Czerwca 201610 l Autor Kiedyś chciałem ale karman wyglada za nowocześnie. Teraz prędzej poszedłbym w druga stronę czyli w jeszcze większe retro ;-)
Opublikowano 1 Czerwca 201610 l Trzeba szukać "cycków" do wnętrza,zrobiły by robotę. Oczywiście wiesz że piszę o licznikach
Opublikowano 11 Czerwca 201610 l Siemian z tymi kołami pięknie wygląda ten Gofer, nie to co z tymi poprzednimi kondomami...
Opublikowano 22 Czerwca 201610 l Autor Dev motohobby.pl Jako że Golfik miał dwa dni temu swoje 30 urodziny w prezencie kupiłem mu nowe opony i zmieniłem wnętrze (Tomeks bardzo bardzo dziękuje za ogarnięcie transportu) Na montaż czeka w kolejce radyjko: Teraz wnętrze wygląda tak: Pare zdjęc z zewnątrz psiak pilnuje ;-) Teraz myślę tylko jak tam upchnąć takie hamulce... ... nie no źartuje :polew: ps. wiem wiem że przednie głosniki psują efekt, musze dorwac jakieś maskownice. najchetniej bym je calkiem wywalil ale musialbym dorwac boczki bez dziur... Edytowane 22 Czerwca 201610 l przez siemian
Opublikowano 24 Czerwca 201610 l Ja tam widzę jeszcze automata i będzie git (oczywiści jak ogarniesz te głośniki...)