DarekZuro123 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Witam mam pytanie czy w aucie nie wyposażonym fabrycznie w przednie światła przeciwmgielne istnieje okablowanie montowane seryjnie?
gajdan Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja sie dzisiaj "dowiedziałem" jak wymieniałem zarówke od postojowych że mam nawet żarówki w reflektorach przeciwmgielne tylko na desce żadnego wyłącznika:) a juz sie miałem zabierac za montowanie dodatkowych.Proponuję sprawdzic -niestety po kabelkach.
wojtek26 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Niestety nie ma okablowania bo wtedy we wtyczkach sa inaczej rozmieszczone piny.
piotr26a4 Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Koledzy dołączę się w mojej a4 mam w przednich lampach fabryczne światła przeciwmgłowe czy mogę ich używać jako światła do jazdy dziennej co prawda muszą być włączone światła postojowe a z tym się wiąże to że z tyły też się świecą- żadna oszczędność więc pomyślałem że można by tak zrobić że przednie przeciwmgłowe służyły by do jazdy dziennej i po włączeniu tych świateł tylko by one świeciły bez tyłu co o tym myślicie czy nie warto?
Diablo Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Tylko uważaj, bo wydaje mi się, że jazda na światłach przeciwmgłowych jest niedozwolona.
Guregoru Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Koledzy dołączę się w mojej a4 mam w przednich lampach fabryczne światła przeciwmgłowe czy mogę ich używać jako światła do jazdy dziennej co prawda muszą być włączone światła postojowe a z tym się wiąże to że z tyły też się świecą- żadna oszczędność więc pomyślałem że można by tak zrobić że przednie przeciwmgłowe służyły by do jazdy dziennej i po włączeniu tych świateł tylko by one świeciły bez tyłu co o tym myślicie czy nie warto? Sorry za bezpośredniość ale idź zrób jeszcze raz kurs na prawo jazdy
gajdan Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Pomijając fakt że nie wolno na przeciwmgłowych w dzień-chociaż faktycznie tego nie widać bo żarówki są w jednym kloszu i w dzień wyglądają jak światła mijania-to nie ma to nie najmniejszego sensu-bo tych parę watów z tyłu mniej-co za oszczędność?? -jeśli już na to patrzeć.
piotr26a4 Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Ok dzięki już mam rozeznanie Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi