qrczak91 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Mam białe A4 i chcę w związku z tym, dla kontrastu, pomalować grill na czarno. Teraz chcę się Was poradzić: co malować?! a) tylko ramkę ramkę i znaczek audi c) całość ?? Dodam, że wybrany kolor to czarny, ale: a) mat metalic? Kolejne pytanie, czy malować też relingi tym samym lakierem?! Są czarne, więc mogą zostać, ale nie wiem, czy nie lepiej będą wyglądały, jak wszystko będzie w tym samym odcieniu czerni. Tylny znaczek też pójdzie w ten kolor... Pozdrawiam
Kimi Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Oglądałem na zdjęciu Twoją Audiczkę i najbardziej będzie pasował czarny mat, według mnie. Ale konsekwentnie musisz pojechać wszystkie elementy, bo jak cos zostawisz srebrne, to nie będzie efektu. A do tego czarne felgi, gleba - i będzie miodzio
slepy Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Kolego, ramka w czarny mat, a znaczek w kolor nadwozia, relingi zostaw, bo jak są czarne ori, to bedą pasować do matowej ramki
Artur82 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Kolego, ramka w czarny mat, a znaczek w kolor nadwozia, relingi zostaw, bo jak są czarne ori, to bedą pasować do matowej ramki podpisuje sie pod ta wypowiedzia
ŁYSY44 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ramka i znaczek w czarny mat i do tego czarny alus
medik Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ramka w czarny mat, znaczka nie ruszaj.
Rekomendowane odpowiedzi