Gość zdeniu Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 temat wstepnie zapodany jako ZAGADECZKA ale to był nieodpowiedni dział tak więc zamieszczam tu tak normalnie wygląda ECU po rozebraniu a tak wyglądało moje ECU Pytanie: co było przyczyna takiego wyglądu :?: ktoś mi wspomniał że może kiedyś padło turbo i przez to podciśnienie zassało :?: nie mam problemów z silnikiem, prędkość max 210km/h, przyspieszenie również ok, spalanie idealne jedyne to co dziwny błąd którego nie można było wykasować oraz delikatne problemy z wolnymi obrotami po zdjęciu nogi z gazu czy to się zmieniło bede widział jutro jak troszke polatam furką i jak podłacze laptaka (VAGa) co do rur od IC to nie ma w nich oleju
jaca Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 temat wstepnie zapodany jako ZAGADECZKA ale to był nieodpowiedni działtak więc zamieszczam tu tak normalnie wygląda ECU po rozebraniu Obrazek a tak wyglądało moje ECU ObrazekObrazekObrazekObrazek Pytanie: co było przyczyna takiego wyglądu :?: ktoś mi wspomniał że może kiedyś padło turbo i przez to podciśnienie zassało :?: nie mam problemów z silnikiem, prędkość max 210km/h, przyspieszenie również ok, spalanie idealne jedyne to co dziwny błąd którego nie można było wykasować oraz delikatne problemy z wolnymi obrotami po zdjęciu nogi z gazu czy to się zmieniło bede widział jutro jak troszke polatam furką i jak podłacze laptaka (VAGa) co do rur od IC to nie ma w nich oleju \nieżle zakonserwowane przynajmniej rudy nie weżmie, - blachy w ocynku a elektronika w oleju, :mrgreen: a tak powaznie gotowe moduły są powlekane silikonem także nic im nie powinno zaszkodzić pytanie tylko skąd tam olej może jakiś sabotaż poprzedniego właściciela. Do kompa dochodzi jakiś wężyk z podciśnieniem lub z ciśnieniem bo jeszcze nie rozbierałem?
Pikuś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Do kompa dochodzi jakiś wężyk z podciśnieniem lub z ciśnieniem bo jeszcze nie rozbierałem? W starszych tak ale w nowszych chyba juz nie. Przynajmniej ja nie mam. Co do samej przyczyny no to chyba jedyny powod to ten wezyk, tylko dlaczego ten olej tam poszedl.
Gość zdeniu Opublikowano 28 Grudnia 2006 Opublikowano 28 Grudnia 2006 zagadka rozwiązana oliwa poszła przez wężyk podciśnieniowy po agonii trubulum :622:
Rekomendowane odpowiedzi