Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie CB Radio i antena do Audi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko pamiętajcie... te unideny 520 co są teraz na sprzedaż to nie to samo co kiedyś :whistling:

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 168,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
poza tą anteną - na pewno :)

a dlaczego? miałem sirio ml 150 i był za długa dla mnie :wink:

Długa ale spełniała swoją rolę, a ten mały kikut działa słabo patrząc na jego cenę :whistling:

Dostałem go za darmo :grin: A co do Unidena, to masz racę, mój ma hmm z już z 3 lata, a te nowsze się różnią od niego:wink:

Opublikowano
poza tą anteną - na pewno :)

a dlaczego? miałem sirio ml 150 i był za długa dla mnie :wink:

Długa ale spełniała swoją rolę, a ten mały kikut działa słabo patrząc na jego cenę :whistling:

Dostałem go za darmo :grin: A co do Unidena, to masz racę, mój ma hmm z już z 3 lata, a te nowsze się różnią od niego:wink:

Bo tego nikt nie chce :decayed:

Opublikowano

Ja chciałem, i sprawuje się jak dla mnie lepiej niż ten długi badyl sirio :grin:

Opublikowano
warto to: CB radio Uniden 520 + antena Hustler za 230zł ?:hi:

Warto ale lepiej z wilsonem lepiej wykonany jak masz hustlera non stop na dachu po roku skoroduje podstawa :)

Opublikowano

To samo stanie się z Wilsonem i szybciej niż po roku

Opublikowano

co jest takiego nie tak w tych nowych Unidenach 520 ?

Opublikowano

właśnie?

Opublikowano

ostatnio miałem okazję kupić nowego Unidena 520 ale jeszcze się wstrzymałem i przez przypadek wpadłem na ten wątek także piszcie co z nimi nie tak

Opublikowano

Jasne, wykonane są gorzej (jak większość), ale i tak są dużo ciekawsze od podobnych w cenie

Opublikowano

do czego przyrównujesz to "jak większość" zważywszy na to że stare 520 były dobre?

Opublikowano

inne sprzęty też dzisiaj składają małe chińskie rączki , z coraz mniejszych elementów

Porównywać powinniśmy do tego, co obecnie jest na rynku, a nie do tego co było kiedyś

Opublikowano

panowie jaki powinien być orientacyjny koszt załozenia cb na uchwycie sf 40?? do samochgody dostawczego>>??<<

antena mam sirio omega

czy kupić sam uchwyt pomontowac poprzeciągać a potem tylko na zestrojenie??

Opublikowano

może ktoś napisze jak się sprawuje ta mała antenka pirat ?? jestem ciekawy czy w ogóle daję radę a trochę kosztuje :wink:

Opublikowano
może ktoś napisze jak się sprawuje ta mała antenka pirat ?? jestem ciekawy czy w ogóle daję radę a trochę kosztuje :wink:

kolega to miał w passacie.. i po paru dniach jazdy i co chwile " koledzy możecie przedłużyć " wywalił ja i kupił sirio omege

Opublikowano

hehe a kosztuje chyba ze 200zł.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

czy macie anteny na relingach?jeśli tak to skąd wziąć uchwyt?u mnie w mieście nie mogę nic znaleźć pasującego

Opublikowano
czy macie anteny na relingach?jeśli tak to skąd wziąć uchwyt?u mnie w mieście nie mogę nic znaleźć pasującego

Ja miałem sirio turbo 2000 do relingu zamontowane. Na allegro masz takie uchwyty :wink:

27081304.jpg

49532277.jpg

91485014.jpg

83726551.jpg

Opublikowano

tak się składa że mam indentyczną antenę i nie wiem jak ją zamocować,na magnesie nie chce bo już raz miałem po lakierze,miałem na relingu w uchwycie dorobionym i nie wygladało to,nie wiem czy dziury w klapie nie wywiercić:grin:

Opublikowano
tak się składa że mam indentyczną antenę i nie wiem jak ją zamocować,na magnesie nie chce bo już raz miałem po lakierze,miałem na relingu w uchwycie dorobionym i nie wygladało to,nie wiem czy dziury w klapie nie wywiercić:grin:

Ja miałem taki uchwyt UCHWYT RELINGOWY CZARNY do anteny CB JAKOŚĆ Łódź (2793703057) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tylko go przerobiłem.

2793703057.jpg

1. - Najpierw odkręciłem tą śrubę.

2. - Po odkręcenie wyrzuciłem ten kawałek metalu.

3. - Tam gdzie odkręcałem śrubę pod numerem 1 trzeba było powiększyć dziurę na kabel pod antenę.