Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie CB Radio i antena do Audi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Yosan git tylko mi przeszkadza w nim ze pasmo ma do 3 kHz i ten dzwiek sie taki kartonowy robi ale zato ciszej szumi;-)

Sony Xperia Tapatalk 4

Przecież to radio za 200zł a nie za 600

Gdzie? Nawet na allegro gdzie nie wiadomo na co się trafi, najtańszy to 264zł :wink:

Trafiają się podróby tego radyjka?

I na czym polega tuning Yosana 120 PRO?

Yosan PRO-120 (PRO120) tuning KONEKTOR :: KONEKTOR5000.PL specjalistyczny sklep CB

---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ----------

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 168,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To tylko potwierdza ze sprzęt super bo nawet nie mają co sciemniac ile to rzeczy w nim poprawia. Według nas to mu tylko mic ze wzmocnieniem potrzebny ewentualnie z echem jakiś K-PO.

Sony Xperia Tapatalk 4

Opublikowano

No to mamy już blisko 400zl bo dokładnie u nich z przeróbką 370zł. Nieźle się ta cena pnie w górę.:kwasny:

Opublikowano
No to mamy już blisko 400zl bo dokładnie u nich z przeróbką 370zł. Nieźle się ta cena pnie w górę.:kwasny:

Yosan PRO-120 (PRO120) tuning KONEKTOR (bez zmiany koloru podświetlenia) :: KONEKTOR5000.PL specjalistyczny sklep CB

Na forum jest za 300 z grzebaniem

Opublikowano

dotarło już do Ciebie radio ? (mech15)

Opublikowano

Na podroby jeszcze za wcześnie. Koreance dopiero sobie markę wyrabiaja. Ale niektórymi modelami juz nawiazuja walkę z Prezesem.

Jeszcz nie spodkalem na swej drodze żadnej podrobki co najwyżej mniej lub bardziej udane klony licencyjne.

Sony Xperia Tapatalk 4

Opublikowano

tak mam je, nawet ładne no ale jest jeden problem - ma usunięte numery seryjne, sprzedawca jeszcze mi nie odpisał na maila:whistling:

Opublikowano

tak mam je, nawet ładne no ale jest jeden problem - ma usunięte numery seryjne, sprzedawca jeszcze mi nie odpisał na maila:whistling:

uuuu to może być lipa...

Opublikowano

uuuu to może być lipa...

no właśnie, trzeba to wyjaśnić.

Opublikowano

Mój Harry poszedł, więc szukam czegoś nowego :naughty:

Opublikowano

o tej godzinie to sie śpi a nie szuka cb radia :decayed:

dajesz walkera :decayed:

Opublikowano

Ja szukałem anteny od 5:00 :grin:

Opublikowano

A może ma ktoś używkę tuningowaną Yosana 120 bo mu się znudziła za dobre pieniądze? Rozważę zakup jak zrobie antenę :decayed:

A co powiecie jeszcze o Unidenie 68? Bo cena nie wiele większa a ludzie bardzo chwalą go sobie.

Opublikowano
A może ma ktoś używkę tuningowaną Yosana 120 bo mu się znudziła za dobre pieniądze? Rozważę zakup jak zrobie antenę :decayed:

A co powiecie jeszcze o Unidenie 68? Bo cena nie wiele większa a ludzie bardzo chwalą go sobie.

Też jak szukałem radia to brałem pod uwagę Yosana 120, ale dołożyłem trochę i mam Yosan Turbo

Polecam, nawet ma czerwone podświetlenie pasujące do reszty w audi

Opublikowano

Też jak szukałem radia to brałem pod uwagę Yosana 120, ale dołożyłem trochę i mam Yosan Turbo

Polecam, nawet ma czerwone podświetlenie pasujące do reszty w audi

Ile Cię Twoje kosztowało?

Co ten turbo ma lepszego od 120? Rozumiem że masz tego JM-3031M? Bo czytałem opinie speców z forów CB że te turbo to troche przereklamowane. W sensie że nie daja nic więcej niż ten 120 poza ASC.

Opublikowano

Ja jeszcze myślę nad wymianą anteny z ML145 na jakąś łamaną. Oczywiście na podstawie magnetycznej na chwilę obecną. Tylko jakoś te podstawy 12cm to małe... nie odpadnie to przy 200km/h ?

Opublikowano

Hornet lakier ci zbrzydl ? ML145 i mu podobne maja sprężyny żeby podstawy nie wywrocic. Wada sprężyny jest mocne pochylenie anteny przy większych prędkościach i mocne zmniejszenie zasięgu. Do anteny lamanej min 16 podstawa i wsadzona pod reling.

Sony Xperia Tapatalk 4

Opublikowano

No ja z moją ml-145 sedanem z anteną na klapie wjeżdzałem w tażdy podziemny garaż i nigdy nie miałem przewrotki. No ale fakt juz przy 100km/h kładzie się dość sporo to co jest przy 200km/h:kwasny: