DjLeonn Opublikowano 25 Października 2007 Opublikowano 25 Października 2007 Witajcie... Po 2 miesięcznych diagnozach dowiedziałem się w końcu co jest zepsute u mnie ... Jest to katalizator ten pierwszy po kolektorze w lewym wydechu... Sprawa lipna bo cała rura z katami widoczna niżej kosztuje +/- 4000 pln Co mam zrobić gdzie to kupić ???? Dzięki za odpowiedzi...
alvaro Opublikowano 25 Października 2007 Opublikowano 25 Października 2007 Jest tego trochę na forum. Chociaż by Brynia miała problem z katem (tyle że ona ma 1,8T) no ale poszukaj jej posta i poczytaj co zrobiła (ja wiem ale nie powiem ) .
cayenne Opublikowano 25 Października 2007 Opublikowano 25 Października 2007 Po co chcesz wymieniać całą rurę. Nie prościej wywalić katalizator? A tak wogóle to pokazało Ci jakiś błąd w kompie? Check Engine itp?
DjLeonn Opublikowano 26 Października 2007 Autor Opublikowano 26 Października 2007 Ja w moim Audi mam 4 lambdy .... wywalenie kata da tylko tyle , że check engine pokaże się.
cayenne Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 Ja w moim Audi mam 4 lambdy .... wywalenie kata da tylko tyle , że check engine pokaże się. Było gdzieś o tym jak obejść check engine po wywaleniu katalizatora.Bodajże poziek o tym wspominał. Co do tego dźwięku to ciężko mi powiedzieć,choć po wywaleniu katalizatorów na pewno się zmieni na bardziej głębszy.
alvaro Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 cayenne Bodajże poziek o tym wspominał. dokładnie tak także wal do niego...
Rekomendowane odpowiedzi