Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Rura wąż,turbo, intercooler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Czy cos zmienilo sie w temacie tej rury, ktorej koszty w ASO oscyluje w okolicach 700zl? Bo mi nie puscila jeszcze ale okazalo sie podczas zmiany sprzegla, ze jest cala poklejona :| Jakas alternatywa?

Opublikowano

mi ta rura jakis czas temu poszla i musialem ja kupic z ASO :wallbash: bo nastepnego dnia jechalem do Danii. w glowie sie nie miesci ile ten kawalek gumy kosztuje :thumbdown:

Opublikowano

jak poczekasz jeszcze z miesiąc to będę miał swoją do sprzedania ale na razie jest zimno i nie chce mi się dłubać przy samochodzie... :tongue4:

Opublikowano

Czy cos zmienilo sie w temacie tej rury, ktorej koszty w ASO oscyluje w okolicach 700zl?

sadzisz ze ASO sie zniechecilo brakiem chetnych i sprzedaje za 100 PLN? :decayed:

masz 2 mozliwosci nowa, albo taniej na allegro jednak z nie wiadomą trwaloscia.

Opublikowano
  • Autor

na allegro nic nie ma a dwa to pytalem raczej czy ktos sprzedaje zamienniki, na szczescie swoje juz sie dowiedzialem i zrobie sobie sam

Opublikowano

Czy cos zmienilo sie w temacie tej rury, ktorej koszty w ASO oscyluje w okolicach 700zl?

sadzisz ze ASO sie zniechecilo brakiem chetnych i sprzedaje za 100 PLN? :decayed:

Albo zrobili Buy One Get One Free :polew:

Opublikowano

na szczescie swoje juz sie dowiedzialem i zrobie sobie sam

Mam podobną sytuację, powiesz co wykombinowałeś?

Dodatkowo jazda na takiej poklejonej rurze grozi czymś poważnym w razie jej pęknięcia?

Opublikowano

na szczescie swoje juz sie dowiedzialem i zrobie sobie sam

Mam podobną sytuację, powiesz co wykombinowałeś?

Dodatkowo jazda na takiej poklejonej rurze grozi czymś poważnym w razie jej pęknięcia?

totalnym brakiem mocy, dymem jak z lokomotywy, zawaleniem turbiny i katalizatora sadza.

Opublikowano

Słyszałem plotki, że do 2.5 TDi R5 tego z A6 C4 pasuje rura od scanii i jej koszt to niecałe 100 zł ale ile w tym prawdy to nie wiem. Możecie sprawdzić czy przypadkiem nie da się tej części zastąpić rurą z jakiegoś innego samochodu.

Opublikowano

Obecnie koszt rury w ASO to 780 zł. Podobno ceny się zmieniły, bo jeszcze z 2 tygodnie temu z 1,5 stówy taniej :wallbash:

Opublikowano

No to ja dwa lata temu ponad płaciłem w ASO w Warszawie na Połczyńskiej 511zł.Ale te ceny poszły w górę :wallbash: