marcelinho Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 więc temat wszystko wyjaśnia a teraz trochę szczegółów.od dawna nie działał spryskiwacz tylnej szyby (no może tylko chwilowo gdy kupiłem nową dyszę).ogólnie że jest na ulicach tak jak jest postanowiłem spróbować jeszcze raz go rozruszać i co? :polew:leci wprost na mój lewy but.jakieś pomysły?przednie spryski ok.
Daimos Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 pod plastikowym boczkiem z lewej strony nóg kierowcy masz złączkę, pewnie puściła tu masz podobny temat: http://www.a4-klub.pl/smf/a4_avant_19_tdi_avg_tylny_spryskiwacz-t2593.0.html;msg35821#msg35821
dante0018 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Kolego, skoro leci ci na nogi to wystarczy się schylić i zobaczyć skąd. Dużo wysiłku to nie kosztuje...
dawkol-d1 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Rozwiązanie problemu podał Ci kolega Daimos. Miałem to samo, jak włączyłem tylny spryskiwacz to płyn pod ciśnieniem lał się po kablach i całej okolicy- jedna wielka kałuża Zajmij się tym szybko, bo ci coś przegnije
andy_sky Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Rozwiązanie problemu podał Ci kolega Daimos. Miałem to samo, jak włączyłem tylny spryskiwacz to płyn pod ciśnieniem lał się po kablach i całej okolicy- jedna wielka kałuża Zajmij się tym szybko, bo ci coś przegnije dokładnie wystarczy złączyć dwa węże u mnie też tak było i co gorsza waliło na kable i było zwarcie
Rekomendowane odpowiedzi