Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Dowód rejestracyjny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie ile kosztuje wyrobienie dowodu osobistego bo mi sie troche wyprał i jak dlugo trzeba czekac??

z gory dziekuje

Opublikowano

teraz juz chyba za free jest:)

Opublikowano
  • Autor

ale pewny jestes na sto procent?? i czy dlugo sie czeka za nim czy na poczekaniu oni wyrabiaja??

Opublikowano

słyszałem w radiu że dopiero od nowego roku ma być za free, teraz podobno jest tylko gratis wyrobienie pierwszego dowodu

Opublikowano

Z tego co wiem to płacisz tylko za wyrobienie zdjęć a czeka się ok.miesiąca na nowy dowód.

Opublikowano
  • Autor

az miesiac ?? ale daja jakis kwit ze mozna jezdzic??[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 16:38_________________________________________________ale panowie sorry nie zauwazylem mi chodzi o dowod rejestracyjny

moj blod sorry

Opublikowano

dowód rejestracyjny powinni ci w urzędzie komunikacji wystawić chyba tymczasowy tak jak się dostaję przez pierwszy miesiąc jak rejestrujesz auto....

Opublikowano

Rejestracyjny jeśli nie podrożał to 48 zeta kosztuje i raczej od ręki tego nie zrobią...[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 16:45_________________________________________________

dowód rejestracyjny powinni ci w urzędzie komunikacji wystawić chyba tymczasowy tak jak się dostaję przez pierwszy miesiąc jak rejestrujesz auto....

Ale jak zmienia sam dowód to chyba tymczasówki nie wydają :mysli: Przy pierwszej rejestracji tylko by dostał no i gdyby zmieniacł blachy...

Opublikowano

az miesiac ?? ale daja jakis kwit ze mozna jezdzic??[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 16:38_________________________________________________ale panowie sorry nie zauwazylem mi chodzi o dowod rejestracyjny

moj blod sorry

czas oczekiwania ok 2 tygodni, ale może to zależeć od miejsca zamieszkania, cena ok. 50 zeta[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 17:50_________________________________________________

Rejestracyjny jeśli nie podrożał to 48 zeta kosztuje i raczej od ręki tego nie zrobią...[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 16:45_________________________________________________

Ale jak zmienia sam dowód to chyba tymczasówki nie wydają :mysli: Przy pierwszej rejestracji tylko by dostał no i gdyby zmieniacł blachy...

dostaje "miękki" do czasu odbioru "twardego"

Opublikowano
  • Autor

aha dzieki wielkie ale na tym miekkim przegladu nie zrobie??

Opublikowano

no już sam nie wiem ale to żadna filozofia urzędnikowi wystawić taki tymczasowy i puścić zlecenie do centrali na nowy...ale kto to wie to tylko Polska :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 16:54_________________________________________________

aha dzieki wielkie ale na tym miekkim przegladu nie zrobie??

zrobisz, dostaniesz druk od diagnosty że masz przegląd...

Opublikowano

teraz jest juz inny dowod to nie wiem wkoncu o ktory chdozi haha

Opublikowano
  • Autor

o dowod rejestracyjny pomylilem sie z tego stresu bo mam za 2 dni oplaty i przeglad a dowod jest w oplakanym stanie

Opublikowano

Najlepiej to zdzwoń do wydziału komunikacji i będzie wszystko jasne

Opublikowano
  • Autor

dzieki prezes naprawde z tego stresu to nie kontaktuje ;(

Opublikowano

Idziesz do WK, tam wyrabiają Ci "miękki", jedziesz robić przegląd, dostaniesz zaświadczenie, że auto spełnia/nie spełnia wymogów, potem jak odbierzesz "twardy", to jedziesz na skp i po okazaniu tego zaświadczenia wbiją Ci pieczątkę z przeglądem. Tylko znając życie wbiją Ci w dowodzie, że jest to duplikat, ale to nic nie koliduje.

Kolego, przede wszystkim zachowaj spokój i otwórz sobie browar na rozluźnienie :kox:

Opublikowano
  • Autor

nie moge po 1 tzn za nie dlugo siadam za kolo :chytry: