Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKN] My Audi by Ślebiod A4 3.0 Quattro Avvvvant...LED-y 30.05/11.12.2012 DPF OUT!

Na jaki kolor pomalować 16" fele? Zimówki 20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jaki kolor pomalować 16" fele? Zimówki

• Czarny
      3
    • Czarny Mat
      4
    • Biły
      2
    • Grafit
      11

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
może ktoś mierzył :) sprwdzi mi ktoś ten numer napinacza??

---------- Post dopisany 14-06-2012 at 17:00 ---------- Poprzedni post napisany 09-06-2012 at 09:35 ----------

Witam

Powiedzcie mi czy idzie dostać w ASO taką gałkę aluminiową??

Jesli macie jakieś inf i numer części to prosze o podanie

http://img254.imageshack.us/img254/4513/gaka.png

taka gałka była na alllegro za 200-300zł, nie chciało mi się wierzyć aż ze to ory. Niby wszystkie z ASO, 3 sztuki poszły po tygodniu :whistling:

Opublikowano

Zagadaj z Siemianem czy nie ma takiej gałki to z es jest . osobiście fajniejsza jest galeczka z rs

Opublikowano
  • Autor

jak bym wiedział to by byla już u mnie :slina:

Opublikowano
Zagadaj z Siemianem czy nie ma takiej gałki to z es jest . osobiście fajniejsza jest galeczka z rs

niekoniecznie z es :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Szykuje się mood mały ale zapewne bedzie cieszył :banan:

DSC01513.jpg

<br /><br />

---------- Post dopisany 15-11-2012 at 12:20 ---------- Poprzedni post napisany 14-11-2012 at 15:35 ----------

DSC01514.jpg

<br /><br />

DSC01515.jpg

<br /><br />

DSC01517.jpg

<br /><br />

Na przyszły tydzień zderzak i dokładka do malowania po ostatnim otarciu :kox: ,ma przyjść lotka wiec tył bedzie zakończony ,czas myśleć o przodzie :P

Opublikowano

Na przyszły tydzień zderzak i dokładka do malowania po ostatnim otarciu :kox: ,ma przyjść lotka wiec tył bedzie zakończony ,czas myśleć o przodzie :P

Gdzie tak ładnie załatwiłeś zderzak? Pewnie jakiś słupek? :) A końcówki wydechu wyglądają nieźle :)

Opublikowano
  • Autor

jak to gdzie :P nie wiesz że czasem jak cofasz to słup nagle wyskakuje :lol1:

z7691870_X.jpg

<br /><br />

---------- Post dopisany 18-11-2012 at 14:25 ---------- Poprzedni post napisany 15-11-2012 at 15:59 ----------

Nowy Mood :decayed:

dsc01525xz.jpg

Z Początku miało być S4, ale RS4 jakoś lepiej się prezentuje

Opublikowano

Dobrze by było jakbyś poprawił pierwszy post bo nie widać fotek :wink:

Opublikowano
  • Autor

robi się

Opublikowano

-Dotykowe kierunkowskazy

Masz na myśli funkcję autostradową kierunków :decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Panowie opadła mi gałka zmiany biegów kilka centymetrow do dołu i wszystkie biegi wchodzą w jednej płaszczyźnie wsteczny też. jak za mocno pociągne w lewo to wskakuje wsteczny , chyba nie trzymie pierścien zabezpieczajacy tej kulki pierścień powinien chyba trzymać na stałe ta gałke , jest zestaw naprawczy do tego i jaki numer częsci bo w etce są 2 a nie wiem czy dobrze to zdiagnozowałem

---------- Post dopisany 02-12-2012 at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany 22-11-2012 at 21:53 ----------

---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ----------

biegi.jpg

<br /><br />

---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ----------

hhhhh.jpg

<br /><br />

---------- Post dopisany 06-12-2012 at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany 02-12-2012 at 22:26 ----------

Potrzebowałbym jakieś dane co do regulacji zmiany biegów bo mechanik rozebrał skręcił i jest do d*py , lewarek na luzie zbyt blisko nawigacji

Opublikowano
Panowie opadła mi gałka zmiany biegów kilka centymetrow do dołu i wszystkie biegi wchodzą w jednej płaszczyźnie wsteczny też. jak za mocno pociągne w lewo to wskakuje wsteczny , chyba nie trzymie pierścien zabezpieczajacy tej kulki pierścień powinien chyba trzymać na stałe ta gałke , jest zestaw naprawczy do tego i jaki numer częsci bo w etce są 2 a nie wiem czy dobrze to zdiagnozowałem

---------- Post dopisany 02-12-2012 at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany 22-11-2012 at 21:53 ----------

---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ----------

http://s11.postimage.org/m5j1v1ndb/biegi.jpg

<br /><br />

---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ----------

http://s13.postimage.org/nw9zd8h2r/hhhhh.jpg

<br /><br />

---------- Post dopisany 06-12-2012 at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany 02-12-2012 at 22:26 ----------

Potrzebowałbym jakieś dane co do regulacji zmiany biegów bo mechanik rozebrał skręcił i jest do d*py , lewarek na luzie zbyt blisko nawigacji

http://a4-klub.pl/b7-crew-172/b7-crew-249115/index8.html#post3106361

Opublikowano
  • Autor

http://s11.postimage.org/m5j1v1ndb/biegi.jpg

<br /><br />

http://s13.postimage.org/nw9zd8h2r/hhhhh.jpg

<br /><br />

http://a4-klub.pl/b7-crew-172/b7-crew-249115/index8.html#post3106361

:drinks:

---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ----------

Jak by ktoś potrzebował instrukcje obsługi ,,Sam Naprawiam Samochód AUDI A4 B6-B7'' w formie Pdf i PL to pisać , przydatny poradnik m.in odpowiedź na mój powyższy post :thumbup1:

---------- Post dopisany 07-12-2012 at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany 06-12-2012 at 22:36 ----------

Panowie jakie kupić najlepiej sprężyny obniżające na tył??

---------- Post dopisany 11-12-2012 at 19:30 ---------- Poprzedni post napisany 07-12-2012 at 22:34 ----------

No, nareszcie Dziś była wizyta w Dynosoft na operacji usunięcia DPF :)

Dzięki Aligator!

xxxxxxx.jpg

Mocy przybywaj :banan:

Opublikowano

dobry krok pozbycie się DPF-a :thumbup1:

jak tam motorownia? bo coś tam pisałeś o rozrządzie i wtryskach?

Opublikowano
  • Autor

gitara, rozrząd zrobiony oraz wtryski wymienione. Wszystko działa jak należy :thumbup1:

A co do odczuć po pozyciu się DPF to nie sądziłem że auto się tak zmieni więc :thumbup1:

Został jeszcze dwumas do wymiany i korekta programu w Ecu Project

Opublikowano

Wczoraj widziany w Zawadzkiem rano koło 8 albo? Nie migałem bo busem leciałem więc i tak byś mnie nie poznał:wink:

Opublikowano
  • Autor
Wczoraj widziany w Zawadzkiem rano koło 8 albo? Nie migałem bo busem leciałem więc i tak byś mnie nie poznał:wink:

nie to napewno nie ja, bo wczoraj byłem gdzieś indziej ,chodź na Zawadzkim jestem bardzo często.

Opublikowano

Albo to w czwartek :eusathink:było byłem pewny, że to Twoje audi bo rej. STA... ledy z A6 dokładka S-line z tyłu więc by się zgadzało:wink:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Albo to w czwartek :eusathink:było byłem pewny, że to Twoje audi bo rej. STA... ledy z A6 dokładka S-line z tyłu więc by się zgadzało:wink:

W czwartek to możliwe bo byłem w zawadzkim więc jest to bardzo prawdopodobne.

---------- Post dopisany 04-01-2013 at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany 15-12-2012 at 11:58 ----------

Wyceni mi ktoś komplet felg plus opony

Opony Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 4 szt przejechane na nich 8 tys km

Opona Continental SportContact 2 1 szt Nówka sztóka nie śmigana

No i felgi 5 szt stan jak na zdjeciach

Jak ktoś chce to można wycenić cały komplet bądź felgi i opony osobno

Będe wdzięczny

DSC01539.jpg

<br /><br />

DSC01540.jpg

<br /><br />

DSC01541.jpg

<br /><br />

DSC01542.jpg

<br /><br />

DSC01543.jpg

<br /><br />

DSC01544.jpg

<br /><br />

DSC01545.jpg

<br /><br />

DSC01552.jpg

<br /><br />

DSC01546.jpg

<br /><br />

DSC01550.jpg

<br /><br />

DSC01548.jpg

<br /><br />

---------- Post dopisany at 18:31 ---------- Poprzedni post napisany at 13:40 ----------

Potrzebował bym schemat jak zdemontować głosnik z deski rozdzielczej bądź też kratki od wylotu powietrza, wpadło mi tam 10 gr i na każdym zakręcie słychać jak się przemieszcza. Ma ktoś schemat?

---------- Post dopisany 08-01-2013 at 12:01 ---------- Poprzedni post napisany 04-01-2013 at 18:31 ----------

Gdzie idzie dostać białe kierunki do lamp?

Opublikowano

Chodzi Ci o przednie?

Jeśli tak- to chłopaki albo zmieniają na poliftowe, albo wywalają pomarańczowe szkiełko i wrzucają inne żarówki (z zew. srebrne ale świecą na pomarańcz- np. Philips SilverVision.