Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKN] My Audi by Ślebiod A4 3.0 Quattro Avvvvant...LED-y 30.05/11.12.2012 DPF OUT!

Na jaki kolor pomalować 16" fele? Zimówki 20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jaki kolor pomalować 16" fele? Zimówki

• Czarny
      3
    • Czarny Mat
      4
    • Biły
      2
    • Grafit
      11

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

tak o przednie , gdzie idzie je dostac?

Opublikowano

Praktycznie wszędzie- powinno być bez większego problemu w każdym motoryzacyjnym- w razie czego masz jeszcze allegro.

Z tego co pamiętam to tam chyba siedzi PY21W- wrzuć w wyszukiwarkę + chrom lub silver i powinno wyskoczyć.

Opublikowano
  • Autor

ja potrzebuje niałe szkiełka do kierunków

---------- Post dopisany at 21:07 ---------- Poprzedni post napisany at 18:11 ----------

Powie mi ktoś co jest z tymi biegami nie tak bo mi się już skończyły pomysły na 1 filmie widaj jak kulka pod lewarkiem jest sztywna nie opada film od kumpla

na 2 filmie moje biegi i widok na opadający lewarek

Co jest nie tak?? Co się zrypało?

---------- Post dopisany at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:07 ----------

Chciałbym przedstawić projekt mojego znajomego a mianowicie wpasowane pasli LED z B8 8K0 do naszych lamp z B7

Prosiłbym o opinie co o tym sądzicie, moze nie wygląda to tak jak w B8 ale jest to dobra alternatywa dla tych co chcą mieć Ledy z przodu Auta niż chiński badziew z alledrogo

Jak macie pytania to pytać

Opublikowano

poka zdjęcie tej wyrezanej lampy

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

niestety nie posiadam zdjęć

---------- Post dopisany 21-01-2013 at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany 18-01-2013 at 11:19 ----------

Potrzebowałbym namiary na zestaw naprawczy do lewarka gdyż uległa mi uszkodzeniu blaszka podtrzymująca kulkę lewarka (jest to zestaw naprawczy kula i blaszka)

---------- Post dopisany 07-02-2013 at 12:50 ---------- Poprzedni post napisany 21-01-2013 at 23:25 ----------

Dziś doszły nowegraty od devastation

tarcze Ferodo 320mm

DSC01610.jpg

---------- Post dopisany at 20:12 ---------- Poprzedni post napisany at 12:50 ----------

Prośba o analize logów

http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/prosze-analize-logow-audi-b7-3-0-bkn-260915/

---------- Post dopisany 05-05-2013 at 19:58 ---------- Poprzedni post napisany 07-02-2013 at 20:12 ----------

Panowie jaki najlepszy zestaw na glebe dla 3.0?? Co polecacie?

Opublikowano

osobiście polecam ori zawieszenie s-line jest kompromis wygląd i użytkowanie nacodzień

jak byłbyś zainteresowany mam komplet springów 1BE/1BV dedykowanych do avanta 3.0 TDI w manualu

a czy to będzie wariant 1BE/1BV zależy od zastosowanych amortyzatorów bo sprężyny są takie same i obniżenie takie same -20

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Tylni zderzak z RS4 będzie pasował do B7???? bo mam okazje kupić ,,za grosze''

Opublikowano
  • Autor

ta siekierą :kox: hehhee

Opublikowano
  • Autor

to tak jak z B7 zrobić Maybaha :naughty::naughty:

---------- Post dopisany 16-05-2013 at 20:00 ---------- Poprzedni post napisany 14-05-2013 at 11:12 ----------

Kupię :

1. sprężyny H&R -35mm

2. lotka S-Line

3. podsufitka S-line

Opublikowano

Widzę, że tez polujesz na lotkę. Jakbyś trafił na dwie sztuki gdzieś, to daj znać :decayed: Podsufitkę już łatwiej teraz kupić :wink:

Opublikowano
  • Autor

dam znać jak coś będzie..

Opublikowano

:thumbup1:

---------- Post dopisany 18-05-2013 at 14:26 ---------- Poprzedni post napisany 17-05-2013 at 19:42 ----------

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/s-line-czarny-sufit-266500/#post3560791 :wink: brakujące plastiki nie tak trudno dostać, chyba siemian będzie coś miał a sufit za 600 może pójdzie :wink:

Opublikowano
  • Autor

Potrzebuję rady/porady:

Dorwałem tylni zderzak z S4 i teraz mam problem z doborem końcówek wydechu na dwururkę ,chciałbym aby były jak najbardziej zbliżone wyglądem do tych org. z S4 gdyż nie widzi mi się wymiana całego wydechu.

proszę o sugestie i rady.

Opublikowano
  • Autor

712 zł

---------- Post dopisany at 18:49 ---------- Poprzedni post napisany at 18:48 ----------

wieć jakieś propozycje co do końcówek?????

Opublikowano

A wiesz że samą dokładkę zderzaka z S4 można kupić w ASO za ok 180zł :whistling:

Opublikowano

A sam zderzak czym się różni od zwykłego? :mysli: (pytam bo nie wiem:decayed:)

Opublikowano

Niczym :decayed: