Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Tarcze z allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Proszę mi powiedzieć, co to za ustrojstwo jest? czy warte uwagi w ogole czy lepiej olać i szukać innych(droższych)?

Pytam, bo sprzedaje to gość z miejscowości przez którą codziennie przejeżdżam.

http://allegro.pl/tarcze-klocki-hamulcowe-audi-a4-tyl-laziska-gr-i1350500579.html

pozdrawiam :)

Opublikowano

dolączam się do tematu. Tez myslalem nad tymi tarczami ale chyba lepiej dolozyc 100zł i kupic trw

Opublikowano

Napiszcie do TOM77 on ma dobre ceny na takie komplety hamulcowe.

Ostatnio sprawdzalem ceny i komplet tarcze febi plus klocki TRW wyszedl w podobnych pieniadzach jak w tej aukcji...

Sokram

Opublikowano

mozesz spokojnie zalozyc ten kpl, musisz poszukac jeszcze lozysk

Opublikowano
  • Autor

dziekuje :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

a cena łożysk do tego kompletu ile może kosztować orientacyjnie ?

Opublikowano

100zł kpl

Opublikowano

skf ok 80-100 na strone

Opublikowano

FAG kosztuje ok 100zł

Opublikowano

FAG kosztuje ok 100zł

na strone czy na obie?

Opublikowano

komplet

Opublikowano

ja ostatnio kupilem 4 sztuki nacinanych, nawiercanych MIKODA, dożywotnia gwarancja, produkt polski - nie chiński (dla mnie to ważne). za komplet na cale auto z klockami wynioslo mnie 800pln, więc cena chyba niezła... mikoda zreszta w ofercie ma zwykle, tj nie w wersji sportowej.

polecam. www.mikoda.pl

Opublikowano

Luka3s Jak chcesz to mogę Ci sprzedać.

łożyska SKF tylne - 65,00 zł brutto za komplet na jedno koło.

Tarcze mikoda tylne - 66,00 zł brutto sztuka

No i klocki steinhof - Jakieś 45,00 zł brutto

Klocki te idealnie współgrają z tarczami co już przetestowałem na sporej ilości samochodów.

Masz pewność, że to nie jakieś gówna z allegro tylko konkret części, oczywiście do wszystkiego masz paragon.

Opublikowano

dzięki dzięki już się umówiłem z TOM77 na zakup całości.

Opublikowano

A tak z ciekawości ile Cie wyniósł komplet jeżeli to nie tajemnica ? :D

Opublikowano

ja ostatnio kupilem 4 sztuki nacinanych, nawiercanych MIKODA, dożywotnia gwarancja, produkt polski - nie chiński (dla mnie to ważne). za komplet na cale auto z klockami wynioslo mnie 800pln, więc cena chyba niezła... mikoda zreszta w ofercie ma zwykle, tj nie w wersji sportowej.

polecam. www.mikoda.pl

Jeszcze rok do tyłu szczerze odradzałem Mikodę na tym forum, czyżby wzieli sobie do serca moją krytykę i zaczeli pilnować jakości ?

Napisz jak pojeździsz, jak się sprawują.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Jeszcze rok do tyłu szczerze odradzałem Mikodę na tym forum, czyżby wzieli sobie do serca moją krytykę i zaczeli pilnować jakości ?

Napisz jak pojeździsz, jak się sprawują.

Pozdrawiam :)

Ja kupilem je z kilku względów - przede wszystkim dobre opinie uzytkowników, zarówno wśród lekkich, szybkich aut jak i tych ciężkich, z dużymi motorami i automatem (brak możliwości hamowania silnikiem). Wszystkie są pozytywne, żadnych reklamacji, żadnych problemów z wichrowaniem w deszczową pogodę (jak w przypadku) ATE. Do tego cena... poprostu bajka!

Pluje tylko sobie w brodę, że nie załozyłem odrazu 312mm, jeżeli ktoś jest chętny to odsprzedam swój przedni komplet wraz z klockami (niecale 600km) i wloze w to miejsce 312mm.

Opublikowano

piotrsob1, przeczytalem caly watek i rozumiem Twoje obawy. Ale tak jak któryś z użytkowników w nim napisał - Mikoda przyznała się do wadliwej serii. Moje bynajmniej są OK, co prawda nie mam zdjęć, żeby to udowodnić, ale tyłu jeszcze nie założyłem to zerknę jak wygląda i zmierzę wszystko. zrobiłem już chyba 2 tys km i jest OK. A apropo wpadek - sam pracuję w brańży usług motoryzacyjnych i jesteśmy tylko ludźmi, każdemu czasami zdarza się jakis "babol".

pozdrawiam!