Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Wskazówka prędkościomierza auto stoi a wskazuje 240km/h

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie ale mi sie narobilo :( czym wiecej jezdze wskazowka przesuwa sie w prawo jak zrobilem trase belgia-polska w miejscu wskazywala wiecej niz 260 teraz jak wrocilem spowrotem stoi na 240km/h mial ktos taki problem ??wie ktos jak naprawic??

Opublikowano

kurde w belgii teraz siedze :wallbash:

a to nie bedzie raczej problem mechaniczny :confused4:

Opublikowano

Uszkodzenie licznika, zapewne masz 1/2 FIS produkcji Jeager-a.

Opublikowano

i co nikt nie mial takiego problemu? :wallbash: :wallbash: kurde niewydaje mi zeby VAG cos tu pomogl to raczej problem mechaniki dobrze ze mam gps to poda mi predkosc hmmm trzeba i tak kupic pelnego FIS-a ;] ale jak ktos mial taki problem i zrobil prosze o rady

tak mam 1/2 FIS-a

Opublikowano

Uszkodzona wskazówka w miejscu mocowania do ośki szybkościomierza, wymiana na inną lub kropelka lakieru do paznokci pomoże, ale nie daję gwarancji że później będzie ją łatwo zdemontować :naughty:

Opublikowano

musze sie pobawic jutro dzis walczylem z woda wymienialem przednia szybe i mi losie tej rynienki od filitra kabinowego niezalozyli :thumbdown: z tylu wszystko plywa :angry: a niebedzie trzeba nic nakrecac np. max w lewo az do oporu, na oporze przesunac w moim przypadku o 90stopni zeby wyrownala na "0"

bo w tej chwili to ja na wstecznym jezdze ponad 260km/h hehe :cool1:

Opublikowano

Uszkodzona wskazówka w miejscu mocowania do ośki szybkościomierza, wymiana na inną lub kropelka lakieru do paznokci pomoże, ale nie daję gwarancji że później będzie ją łatwo zdemontować :naughty:

Prawie blisko ale niezupełnie. :wink4:

Opublikowano

Prawie blisko ale niezupełnie. :wink4:

Proszę jaśniej, bo nie wiem co z tym niezupełnie :gwizdanie:

Już w trzech szafach patent z lakierem się sprawdza :tongue4: