adaxx Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Witam. Powiedzcie mi co to za żółta kontrolka i gdzie szukać usterki? Posiadam auto od 5 miesięcy i ta kontrolka zapalila mi sie przez ten czas chyba ze 3 razy ( w czasie jazdy). mam ksenony ale jak sie zapalila nic sie nie działo-światła normalnie działają. wydaje mi sie ze to moze być jakaś regulacja wysokości ale ja w środku nie mam tej opcji... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/faf1a66fce7c44ab.html
ono Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Błąd samo poziomowania xenona . Albo coś sie zrypało albo masz tylko błąd do skasowania vagiem.
adaxx Opublikowano 28 Października 2007 Autor Opublikowano 28 Października 2007 a gdzie jest ten czujnik lub urządzenie do samopoziomowania???
schiller Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 to jest cały kompleksowy układ z czujnikami na obu osiach, tak jak ono powiedział, podłącz VAG-a może wystarczy skasować błąd.
lukaszr Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 to jest cały kompleksowy układ z czujnikami na obu osiach, tak jak ono powiedział, podłącz VAG-a może wystarczy skasować błąd. Może się uda, ale kolega od nas z Warszawy miał tą samą kontrolkę tylko jemu się świeciła non-stop. Wykasowałem mu w VAGu błąd i jest git. Tutaj ta kontrolka pojawiła się i jej nie ma także może być tak, że coś przerywa w układzie samo-poziomowania i trzeba to obejrzeć dokładniej.
Rekomendowane odpowiedzi