Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Chips by ROGAL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym zaczął od logów i temperatury w dolocie :P :P :P

Opublikowano

Kolejnym modem powinno byc quattro.. :kox: Moglbys podac swoj setup.. :decayed:

Opublikowano

ja bym zaczął od logów i temperatury w dolocie :P :P :P

ciekawe czy jest cieplutko ..... ? :naughty:

Opublikowano

To jest tylko czips :) Hardcore ale tylko czips ;)

Opublikowano

Jeżeli już o fmicu mowa, to czy sprawdziliście temperature w dolocie? Bo ja wciąż uważam, że gdyby go opuscić trochę w dół byłyby lepsze wyniki...

Ale i tak nie ma bidy, paździochem był i pozostanie...tylko troszke szybszym :naughty:

a nie myslales poziu o takim rozwiazaniu??

6f1da60871fdaa8a.jpg

nie rzuca sie strasznie w oczy i jest estetyczne

Opublikowano

tyle rzezby po to zeby osiagnac wynik seryjnego 3.0D w E46 :oklaski: :mysli::wallbash:[br]Dopisany: 29 Październik 2007, 14:00 _________________________________________________

nie rzuca sie strasznie w oczy i jest estetyczne

taa, za***iście estetyczne :kox: jakbys zobaczyl go w lusterku wstecznym to bys zmienił zdanie

Opublikowano

temp w dolocie 40st a EGT do 900max przy wyższych prędkościach i pedał w podłodze na maxa..

Opublikowano

temp w dolocie 40st a EGT do 900max przy wyższych prędkościach i pedał w podłodze na maxa..

brawo .... a to EGT to tak chyba na granicy ... ;)

Opublikowano

Czy Rogal uważał że 40 stopni jest ok??[br]Dopisany: 29 Październik 2007, 14:15 _________________________________________________Bo z tego co pamiętam to jak czyscilismy smic u Horneta to mieliśmy około 55 przed i 45 stopni po czyszczeniu. Na zewnątrz było 18 stopni.

Opublikowano

Gratki za to GT22 pod maska wzduznego :drunk:

a to jakis problem jest?

Opublikowano

I kto to mówił że diesle to kondony!! coś sie mnie wydaje ,że w klubie zaczyna sie powoli wyścig zbrojeń robić. niezdziwi mnie fakt ,że w następnym sezonie ktos wyskoczy z 1.9 TDi zrobionym na 300+ ps

Opublikowano

I kto to mówił że diesle to kondony!! coś sie mnie wydaje ,że w klubie zaczyna sie powoli wyścig zbrojeń robić. niezdziwi mnie fakt ,że w następnym sezonie ktos wyskoczy z 1.9 TDi zrobionym na 300+ ps

Taaa.....[br]Dopisany: 29 Październik 2007, 19:29 _________________________________________________Tak apropos Adasiu obiecałeś mnie objechać po zrobieniu wszystkiego.Wszystko już zrobione??
Opublikowano

nie wszystko..na wiosne może będe rezał dalej..narazie odpuszczam..

Opublikowano

300+ to jest osiągalne ale tylko ze strzałem z nitro...

Opublikowano

Adamooo, powiem tak, do tej pory miałeś najładniejszą fure w klubie :thumbup: :thumbup: bez tych kratek w zderzaku wyglądał mega koxiarsko. jak dla mnie cudo , a teraz jeszcze to :slina: :slina: gratki Chopie :notworthy:

Opublikowano

na jakie forum TDI bym nie wszedł to wszedzie widze wykres adamoo .... :polew:

Opublikowano

300+ to jest osiągalne ale tylko ze strzałem z nitro...

Już jest 255PS i 499Nm w Octavi(by Rogal), ale do 300+ to jeszcze kawał drogi

Opublikowano

Myśle, że w przyszłym sezonie któraś firma tuningowa pokaże R4 TDi z wykresem w okolice 300PS.