Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Forza Motorsport 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam już 15 poziom kierowcy :) Bonus dla tych co grali w Forze 3 - dostają na dzień dobry kilka samochodów, ja między innymi dostałem R8 i Veyrona. Teraz śmigam Fordem Focusem RS. Co do gry, jak dla mnie lepszy model jazdy niż w F3, lepiej czuje się auto, jak zwykle dużo dostępnych modyfikacji samochodu. Duży plus - tor testowy top gear, w końcu mogłem zobaczyć jak tam się jeździ ;) Super grafika, super muzyka, lektor polski też daje radę.

Opublikowano

skad masz? pirat? kurde... ja dopiero w czwartek pewnie bede mial :disgust:[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 22:49_________________________________________________nie moge sie doczekac :decayed:

http://www.metacritic.com/browse/games/release-date/new-releases/xbox360/metascore?view=condensed&hardware=all

chcialem kupic sobie wersje kolekcjonerska, ale dorwanie jej graniczy z cudem :kwasny:

Opublikowano

no i jak tam Pany? ja w koncu nie kupiłem, pograłem w demo i model jazdy jak z NFSa mnie zniechecił......

Opublikowano

no i jak tam Pany? ja w koncu nie kupiłem, pograłem w demo i model jazdy jak z NFSa mnie zniechecił......

model jazdy w demie to nie jest model jazdy.

tak samo bylo z demem FM3.

kup fulla i sie przekonasz, ze jest zupelnie inny swiat.

Opublikowano

Fajne jest to że jak przejedziesz jednym autem 4 wyścigi to masz 100% rabatu na części mechaniczne do tego samochodu :) Model jazdy jak dla mnie naprawdę OK.

Opublikowano

Fajne jest to że jak przejedziesz jednym autem 4 wyścigi to masz 100% rabatu na części mechaniczne do tego samochodu :) Model jazdy jak dla mnie naprawdę OK.

dokladnie, mozna sie bawic w tuningowanie bez konca... w FM3 bylo ciezko o kase jak sie chcialo miec duzo roznych aut.

Opublikowano
  • Autor

Ogólnie gra jest na wieeeeele dni zabawy. Zerknąłem wczoraj w staty i mam 2.2% kariery :kox:

Opublikowano

Ja to samo :D mam coś 26 czy 7 poziom kierowcy, a 3 % kariery :D

Opublikowano

Jedno co mnie drazni, to glupota programistow w jednym wzgledzie. Jak mozna przeoczyc taki fakt, ze podczas widoku zza kierownicy, jadac autem ktore ma skrzynie np DSG czy cos w podobie (np Q7) kierowca i tak macha lapka jakby zmienial w manualu, mimo ze kierownica ma lopatki :wallbash:

niby szczegol,ale ujmuje realizmu.[br]Dopisany: 18 Październik 2011, 21:26_________________________________________________Dzisiaj odkrylem kolejny kwiatek, jadac Golfem 6 R w widoku zza auta i majac zmieniony tylny zderzak (rury po bokach, nie na srodku) zobaczylem ogien przy redukcji biegu ze srodka zderzaka, tam gdzie byly wydechy w standardowym zderzaku :polew:

Opublikowano

zobaczylem ogien przy redukcji biegu ze srodka zderzaka, tam gdzie byly wydechy w standardowym zderzaku :polew:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Dzisiaj odkrylem kolejny kwiatek, jadac Golfem 6 R w widoku zza auta i majac zmieniony tylny zderzak (rury po bokach, nie na srodku) zobaczylem ogien przy redukcji biegu ze srodka zderzaka, tam gdzie byly wydechy w standardowym zderzaku :polew:

dobrze, ze gram tylko z kokpitu :decayed:

Opublikowano

a jak wyglądają zniszczenia auta w tej grze?..........oby nie tak jak zmiana biegów czy te ognie z Golfa R :decayed:

Opublikowano

Dzisiaj odkrylem kolejny kwiatek, jadac Golfem 6 R w widoku zza auta i majac zmieniony tylny zderzak (rury po bokach, nie na srodku) zobaczylem ogien przy redukcji biegu ze srodka zderzaka, tam gdzie byly wydechy w standardowym zderzaku :polew:

:shocked:

Zrób printscr :kox:

Opublikowano
  • Autor

a jak wyglądają zniszczenia auta w tej grze?..........oby nie tak jak zmiana biegów czy te ognie z Golfa R :decayed:

Wozy nie łamią się w pół, ale zniszczenia poza fajnym wyglądem wpływają również na prowadzenie/ osiągi.

Opublikowano

wszystkie obcierki wygladaja bardzo fajnie na zywo, duzo lepiej niz w FM3.

Opublikowano

Zniszczenia fajnie wyglądają i szybciej się niszczą wozy niż w GT5 ale jak zobaczyłem jak auto stoi na dach i nagle się ożywia i przewraca na koła to mi się przypomniał dobry Arcade Ridge Racer :decayed:

Tak samo powinni poprawić al przeciwników bo jadą prosto w Ciebie jak by nie widzieli nikogo po za sobą, też to było w GT5 wcześniej dopóki nie wyszła aktualizacja, tutaj to powinno być od razu gotowe.

Opublikowano

w GT5 tez wiele rzeczy powinno byc od razu gotowe :polew:

nie wiem w sumie na czym polega problem z tym AI... podczas wyscigow komputer potrafi ladnie Cie omijac, czy nawet jak sie wpychasz ustepowac miejsca, ale czasami potrafi ladnie wjechac Ci w bok.

Opublikowano

w GT5 tez wiele rzeczy powinno byc od razu gotowe :polew:

Zwłaszcza że robili ponad 5 lat :decayed:

No ale cóż lepiej późno niż wcale, macie tutaj tor SPA w Belgii :?:

Dorzucili jako dodatek teraz w GT5 i grałem wczoraj z chłopakami to FUN wielki był jak rok temu :kox:

Opublikowano

Panowie,

To wideo pasuje tutaj jak ulał:

Pięęęękne

Opublikowano

To ma być drift, jedzie jak po lodzie :shocked:

Arcade :facepalm: