Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Klubowy OFFROAD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawy jestem czy ktoś z Was może śmiga w terenie na moto/quadzie ??

Jeżeli tak to zapraszam w okolice nadarzyna ( zazwyczaj w niedziele ok. 10:00 ) - znakomite tereny do jazdy

na zachęte kilka fotek z wczorajszego wypadu

próba gruntu w lesie :decayed:

zdjcia0004sc7.jpg

kolejny z mokrych przejazdów :naughty:

zdjcia0005pa3.jpg

zdjcia0006ub2.jpg

trochę podjazdów

zdjcia0008df3.jpg

Opublikowano

ja śmigam Honda TRX 400EX, ostatnio byłem na torze dla crossów, ciekawe hoopy, dla quada jednak większość jest za krótkich(przynajmniej dla mnie :decayed:) ale fun był niezły łącznie z zaliczoną na sam koniec glebą.

Kilka fot

749aaa493607c4c7m.jpg

380952ec98bd5606m.jpg

Więcej zdjęc póżniej bo mam problemy z uploadem

Opublikowano
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Opublikowano

adaho a może byś tam swoim avantem wjechał? :D przyjadą koledzy z Q i Cię wytargają ;)

Ps. fajne hobby :th:

Opublikowano

ja śmigam Honda TRX 400EX, ostatnio byłem na torze dla crossów, ciekawe hoopy, dla quada jednak większość jest za krótkich(przynajmniej dla mnie :decayed:) ale fun był niezły łącznie z zaliczoną na sam koniec glebą.

Kilka fot

749aaa493607c4c7m.jpg

380952ec98bd5606m.jpg

Więcej zdjęc póżniej bo mam problemy z uploadem

po zdjęciach kolegi adaho nie powinieneś pokazywać swoich :bicz: różnice są oczywiste - ubiór... kask to podstawa

wracając do tematu - ja mam okazję powściekać się na Grizzly 660, fajna maszyna ale trochę za ciężka i za miękka. niestety nie miałem okazji potestować jej w konkretnym błocie, a bardzo bym chciał :)

Opublikowano

hehe spoko, kask mam ale wole bez :kox:, jeżdze ponad pół roku i nic mi się nie stało, ale wiadomo że tak nie powinno się robić

c.d.

0ffdfe45f1a38c40m.jpg

8d28a9288da807dbm.jpg

ad99cde531c08c5fm.jpg

6b885f1b45cdc3e5m.jpg

7a515e07c0349648m.jpg

59194a8441613427m.jpg

Opublikowano
przyjadą koledzy z Q i Cię wytargają ;)

:>

Trzeniu ..z całym szacunkiem dla Q ale tam nawajważniejsza opona ( MT / AT ) a zaraz potem 4x4 i moc :th:

był VW Touareq ale nawet nie próbował atakować choćby tej kałuży ze zdjęcia powyżej :decayed: a Defendery czy L.C. szły sobie jak po asfalcie :notworthy:

po zdjęciach kolegi adaho nie powinieneś pokazywać swoich :bicz: różnice są oczywiste - ubiór... kask to podstawa

wracając do tematu - ja mam okazję powściekać się na Grizzly 660, fajna maszyna ale trochę za ciężka i za miękka. niestety nie miałem okazji potestować jej w konkretnym błocie, a bardzo bym chciał :)

dokładnie ... długo wydawało mi sie że kask czy zbroja są zbyteczne ale dwa tygodnie temu za jedną z hopek była koleina po samochodach - pech chciał że właśnie tam wylądowało moje przednie koło .... efekt - kolejny lot ale przez kierownicę, a potem ślizg barkiem i głowa na zmianę po kamieniach

gdybym nie miał tego wszystkiego na sobie skończyło by się na pewno gorzej niż skręcony nadgarstek :kwasny:

kaj82 fajne foty :th:

Opublikowano

super:th: :th: