Aydaho Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Ciekawy jestem czy ktoś z Was może śmiga w terenie na moto/quadzie ?? Jeżeli tak to zapraszam w okolice nadarzyna ( zazwyczaj w niedziele ok. 10:00 ) - znakomite tereny do jazdy na zachęte kilka fotek z wczorajszego wypadu próba gruntu w lesie kolejny z mokrych przejazdów trochę podjazdów
kaj82 Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 ja śmigam Honda TRX 400EX, ostatnio byłem na torze dla crossów, ciekawe hoopy, dla quada jednak większość jest za krótkich(przynajmniej dla mnie ) ale fun był niezły łącznie z zaliczoną na sam koniec glebą. Kilka fot Więcej zdjęc póżniej bo mam problemy z uploadem
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 adaho a może byś tam swoim avantem wjechał? przyjadą koledzy z Q i Cię wytargają Ps. fajne hobby :th:
pet3r Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 ja śmigam Honda TRX 400EX, ostatnio byłem na torze dla crossów, ciekawe hoopy, dla quada jednak większość jest za krótkich(przynajmniej dla mnie ) ale fun był niezły łącznie z zaliczoną na sam koniec glebą. Kilka fot Więcej zdjęc póżniej bo mam problemy z uploadem po zdjęciach kolegi adaho nie powinieneś pokazywać swoich różnice są oczywiste - ubiór... kask to podstawa wracając do tematu - ja mam okazję powściekać się na Grizzly 660, fajna maszyna ale trochę za ciężka i za miękka. niestety nie miałem okazji potestować jej w konkretnym błocie, a bardzo bym chciał
kaj82 Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 hehe spoko, kask mam ale wole bez , jeżdze ponad pół roku i nic mi się nie stało, ale wiadomo że tak nie powinno się robić c.d.
Aydaho Opublikowano 30 Października 2007 Autor Opublikowano 30 Października 2007 przyjadą koledzy z Q i Cię wytargają :> Trzeniu ..z całym szacunkiem dla Q ale tam nawajważniejsza opona ( MT / AT ) a zaraz potem 4x4 i moc :th: był VW Touareq ale nawet nie próbował atakować choćby tej kałuży ze zdjęcia powyżej a Defendery czy L.C. szły sobie jak po asfalcie po zdjęciach kolegi adaho nie powinieneś pokazywać swoich różnice są oczywiste - ubiór... kask to podstawa wracając do tematu - ja mam okazję powściekać się na Grizzly 660, fajna maszyna ale trochę za ciężka i za miękka. niestety nie miałem okazji potestować jej w konkretnym błocie, a bardzo bym chciał dokładnie ... długo wydawało mi sie że kask czy zbroja są zbyteczne ale dwa tygodnie temu za jedną z hopek była koleina po samochodach - pech chciał że właśnie tam wylądowało moje przednie koło .... efekt - kolejny lot ale przez kierownicę, a potem ślizg barkiem i głowa na zmianę po kamieniach gdybym nie miał tego wszystkiego na sobie skończyło by się na pewno gorzej niż skręcony nadgarstek kaj82 fajne foty :th:
Pawu Opublikowano 2 Listopada 2007 Opublikowano 2 Listopada 2007 Ja dosiadam Grizzlaka 660 - kilka fotek z wypadów......
Rekomendowane odpowiedzi