Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[INNE][C5 2.4] Problem z ABS-em

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Koledzy po dłużej nie obecnosci :mrgreen: Mam mianowicie taki mały problem i nie wiem jak go rozwiązac. Przeglądałem forum na ten temat i nic nie mogłem znaleśc

A więc moze ktos mi cos mądrego podpowie. Podczas ostarego hamowania gdy włacza sie ABS gasnie mi silnik. Podkresle ze nie zawsze czasami poprostu obroty bardzo nisko spadaja. Teraz akurat mamy dosc ostra zime w Częstochowie i czesciej blokuja mi sie koła i raz silnik zgasnie a raz nie.

Podłaczałem pod Vaga i nie wykazało zadnych błedów sam juz nie wiem.

Mozecie mi jakos pomoc

POZDROWIENIE ZE ŚWIETEGO MIASTA !!

Opublikowano

masz duzy spadek napiecia

musisz szukac przyczyny

Opublikowano

podłącz VAG-a i sprawdź napięcie ładowania, później można przejechać się i sprawdzić jak się zachowuje podczas hamowania

Opublikowano

podłącz VAG-a i sprawdź napięcie ładowania, później można przejechać się i sprawdzić jak się zachowuje podczas hamowania

No niestety Michale ale bez Ciebie sie nie obejdzie :) W niedziele jestem na Galerii to jak cos to weź Lapitopa to jak zawsze mnie z VAG-ujesz Zrobimy sprawdzian i zobaczymy co wyjdzie :)
Opublikowano

No niestety Michale ale bez Ciebie sie nie obejdzie :) W niedziele jestem na Galerii to jak cos to weź Lapitopa to jak zawsze mnie z VAG-ujesz Zrobimy sprawdzian i zobaczymy co wyjdzie :)

Tylko niestety teraz w niedziele mnie nie będzie bo mam dużo roboty więc jak coś to możemy się po weekendzie ugadać

Opublikowano

Tylko niestety teraz w niedziele mnie nie będzie bo mam dużo roboty więc jak coś to możemy się po weekendzie ugadać

Spoko żaden problem to jak coś to jakoś sie zgadamy po niedzieli :) Michale przesli mi swój numer tel na PW albo jak cos to od Piotrka sobie jutro wezmę :cool1:

Moze ktos ma jeszcze jakies ciekawe pomysły z tym problemem. to zawsze chętnie zweryfikuje !!