Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJG] Co sądzicie o tej instalacji - potrzebne mapy gazowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam audiczkę od 2 miesięcy założyłem instalacje stag 300-6 co o tej instalacji sądzicie.Mam silnik 2.4 163 km buda jest w kombi.W mieście na krótkich odcinkach sapli mi ok 16do 17 litrów gazu czy to jest ok.Srednie spalanie wyszło mi 12.5l.proszę o opinie i jak ktośby z was miał fotki z ustawienia map do gazu.dzięki.

parownik lovato

stag300-6

a to chyba wtryskiwacze magicJet

Opublikowano

po pierwsze stag 300 to nie instalacja tylko sterownik powiedz jakie masz wtryski i jaki parownik jakieś fotki z podmaski to wtedy bedzie można coś powiedzieć o tym co ci założyli. Pokaż tez swoje mapy. Co to jest "6" generacja?

Opublikowano

Kolego jacek27m pewnie masz napisane STAG300-6 :cool1: a to zupełnie co innego niż wspomniana "VI generacja" - mowa o ilości cylindrów (innymi słowy ile jest wtrysków gazowych).

Opublikowano

te 16-17 litrów to zależy jeszcze przy jakiej jeździe u mnie tyle spala jeżdżąc dynamicznie w trasie spokojnej spala okolo 11-12 litrow gazu... :hi:

Opublikowano

Sam producent parownika nic nie daje, zrób fotki spod maski to zobaczymy co tam jest wsadzone, jezeli mozesz to wrzuc screeny z ustawieniami i mapami.

Opublikowano

juz poprawiłem ok.nie wściekaj się to forum jest po to aby się cos dowiedziec prawda

Ja jestem bardzo spokojny:) poprostu pisze czego brakuje do pełnego obrazu. A może jednak pokarzesz jakies fotki?

Opublikowano

ale ja mam komputer gazowy firmy KME z autoadaptacją...[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 22:18_________________________________________________genaralnie zasada jest taka ze mapa gazowa ma sie pokrywac z mapą benzynową

Opublikowano

jezeli chodzi Ci o sterownik LPG czyli stag 300-6 plus to jest jak najbardziej ok do tego auta.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ile km przejechałeś na tej instalacji??? nie chce krakać ale jeżeli masz megic jety to jak one się zabrudzą to spalanie rośnie i zaczyna się przygoda z mieszanką która niby jest ok a wywala błąd , ja to przerabiałem u siebie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

uporałem sie z moim problemem.spalanie 11 litrów .zamykam temat

Może napisz co było przyczyną takiego spalania ,będzie dla innych przydatne