Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] Słabnie wyświetlacz komputera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

wiem że problem był juz poruszany z wyświetlaczami. szukałem na allegro inc ciekawego nie znalazłem odnośnie naprawy wyświetlacza komputera.

Może ktoś zna kogoś co sie zajmuje takimi rzeczami.

Opublikowano

Proponuje poszukać na naszym forum i AKP.

Pozatym w autach z 2 liftu są dwa rodzaje procesorów w zegarach i jeden z nich potrafi fiksować ale objawia się to nieco inaczej.

Opublikowano

Jak winny okaże sie procek to ktoś tu na forum niedawno temat rozgryzał i naprawił (znacznie taniej) - trzeba poszukać

Opublikowano

raczej nie jest to wina procka z tego co wyczytałem to jest tu jakaś listwa łacząca sie z wyświetlaczem a moje objawy sa dość częste w tym modelu. Co do tego gościa http://moto.allegro.pl/item258275329_licznik_audi_a3_a4_a6_tt_naprawa.html to cena jest nie tyle wysoka co kosmiczna. jak bede zakładal ramki na zegary to obczaje sposób z doćiśnięciem wyświetlacza do tej listwy bo cosik takego u nas na forum znalazłem ale nie wiemczy to skuteczne.[br]Dopisany: 31 Październik 2007, 15:51 _________________________________________________No i h............. zostaje tylko wymiana wyświetlacza i to niestety koszt 500 zł.