dawidoks Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Witam. Mam problem. Chodzi o to, że podczas gdy włącza się ABS słyszę tak jakby buczenie, piszczenie, coś w tym rodzaju. Dzieje się to na oblodzonej drodze. Normalne takie coś jest czy coś nie tak? Laik jestem w sprawach z ABSem, więc proszę o pomoc. Pozdrawiam.
andy_sky Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 wydaje mi się że ok a po wciśnięciu hampla drga pedał i autem można skręcać :?:
Vii Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 dziwne dzwieki od ABSu oraz drganie pedału hamulca, czasem odpychanie nogi od niego to sa zdrowe objawy tzn ze ABS działa.. i tak jak kolega napisał wyzej jeszcze musi być podczas tego sterowność
dawidoks Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2010 Na śniegu pedał drgał mocniej jak teraz na lekkim lodzie. Idę po testuję.
Vii Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Na śniegu pedał drgał mocniej jak teraz na lekkim lodzie. Idę po testuję. Po mojemu masz wszystko dobrze, nie denerwuj sie.
Rekomendowane odpowiedzi