ariel Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Witam Mam pytanie czy może mi ktos powiedzieć co jest grane z maglownicami wymieniłem 6 miesięcy temu jedną ciekła po obu stronach ( z pod gum) dwa dni temu walneła mi następna jest dokładnie to samo.
cayenne Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Wymieniałeś na nową,czy regenerowaną? Tak,czy inaczej powinieneś mieć gwarancję.No chyba,że kupiłeś bez...
ariel Opublikowano 30 Października 2007 Autor Opublikowano 30 Października 2007 Kupiłem używaną bez gwarancji chodzi o to że to podejrzane bo i w jednej i w drugiej to samo może płyn nie ten?
Gość spedyt Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Nie, kupiłeś używaną i musisz się liczyć że jest uszkodzona.
cayenne Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Obawiam się ,że zamieniłeś siekierkę na kijek... Nigdy nie wiadomo,co kupujesz,a zwłaszcza jeśli ktoś nie daje CI gwarancji(to chyba też dużo daje do myślenia). Obawiam się,że kupiłeś kolejnego szrota.I nie ma reguły,że też Ci cieknie tak samo.Możesz wymienić jeszcze 2,3...a objawy mogą być takie same.Proponuję kupić jeśli już nie nową (wiadomo koszty) maglownicę po regeneracji z GWARANCJĄ.
ariel Opublikowano 30 Października 2007 Autor Opublikowano 30 Października 2007 nowa to 1500zł ale czemu po takim czasie dopiero nawaliła. Na jakim płynem powinienem zalać zielony czy czerwony ja zalałem czerwonym a może to bez różnicy?
cayenne Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Takim jakim zaleca fabryka.Wszystko masz napisane na zbiorniczku od wspomagania.Poszukaj na forum o płynach ,było tego trochę.
adadur Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 nowa to 1500zł ale czemu po takim czasie dopiero nawaliła. Na jakim płynem powinienem zalać zielony czy czerwony ja zalałem czerwonym a może to bez różnicy? No to już wiesz dlaczego padła. W Audi jest zielony. Obecnie dostępny to G004000 (G002000 już nie produkowany)
Maxsimus Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 Miałem ten sam problem z maglownicą. Ciekła tak że całe autko ochlapała . Kupiłem regenerowaną z gwarancją dałem 450zł razem z wymianą. A z tym płynem to nie przesadzajmy aż tak wielkiej różnicy między zielonym a czerwonym niema żeby z jego przyczyny maglownica się rozszczelniła w pare miesięcy. P.s Ale najlepiej zalać zalecanym przez fabryke zielonym
ariel Opublikowano 31 Października 2007 Autor Opublikowano 31 Października 2007 No to czeka mnie następna wymiana
L.I.O.N Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 No to czeka mnie następna wymiana Przerabiam aktualnie taki sam scenariusz z tym ,ze ja polatałem na wymienionej od ostatniego lata i dopiero teraz jest zonk.Nauczony doswiadczeniem przestrzegam żadnych używek bez gwarancji tylko profesjonalna regeneracja z gwarancją lub nówka sztuka. I nie 1500 tylko 1950 wiem z najnowszych sondazy :confused4:Płyn tu nie ma nic do rzeczy , jeśli magiel jest bee każdy cieknie.
Rekomendowane odpowiedzi