ShAMAN_666 Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Witam Panowie. Generalnie myślę, że wiem w czym problem, ale może ktoś z was powie mi w jaki sposób albo gdzie mogę kupic rozwalone lewe przednie drzwi do A4 1.6 z 1998 roku. Moja sztuka jest po klepanku i drzwi owe musiałem wymienic. okazało się że w tych co założyłem jest zupełnie inna wiązka kabli (brakuje jednej wtyki od szyb, sterowania lusterkami) po prostu nie mam czego wpiąc w tapicerkę drzwi. dodatkowo (mam wrażenie że z tego powodu) czasem podczas jazdy prawa szyba sama się domyka i niestety nie wyłącza się silniczek, tylko tyka (boję się że się po prostu SPALI!) i będzie większy wydatek. czasem po otwarciu tej szyby jest problem z jej zamknięciem (wtedy radzę sobie pilotem) wiem że pewnie takie drzwi, albo chociaż wiązka kabli to będzie spory problem. ale z góry dzięki za wszelką pomoc.
cayenne Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 gdzie mogę kupic rozwalone lewe przednie drzwi Na szrocie.
ShAMAN_666 Opublikowano 30 Października 2007 Autor Opublikowano 30 Października 2007 a coś w temacie "szalejącej" szyby??
czaki22 Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 bo trzeba pozycjonowanie zrobic odlacz kleme aku i podla, opusc szybe do konca i zmaknij do konca
Rekomendowane odpowiedzi