mily Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witam, Mam problem z Sharanem nie odpala prawidłowo (długo kręci), błędy jakie mi wyskoczyły to: 65535 01268 00553 I z tego co wyczytałem to 00553 jest to błąd przepływomierza, czy ma to wpływ na uruchamianie?? Bład 01268 to jest coś z pompą wtryskową i tutaj chyba będzie problem (podaje złe dawki paliwa) a z błędem 65535 to nie wiem co zrobić. Ogólnie to czy na tych błędach mogę zrobić analizę statyczną i dynamiczną, czy grozi uszkodzeniem (wiadomo że taka analiza więcej wykaże co jest nie tak)
vauxhall95 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 tak zrob logi przynajmniej statyczne kompletne
ROBERT Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 65535 - uszkodzenie wewnętrzne sterownika. Wyczyszczenie eeprom czy co byś tam chciał robić pomaga na krótko. Do wymiany sterownik.
mily Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2010 tak zrob logi przynajmniej statyczne kompletne Rozumiem że dynamiczne też mogę bez problemowo, tylko jest pogoda jaka jest (-15 stopni) i nie wiem czy mi się uda osiągnąć 90 stopni na silniku (bo termostat chyba też jest do wymiany, ale spróbuję, może coś więcej powiedzą)
Rekomendowane odpowiedzi