Luka3s Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Siemanko, strasznie wqrwia mnie kontrolka od poduszki paląca się już od jakiegoś czasu na desce, otóż kiedyś wyjechałem z myjni przejechałem ok. 200m i zapalila się poducha, nie mam pojęcia DLACZEGO, ok.. po pewnym czasie skasowaliśmy z kumplem ten błąd, tzn. jakiś tydzień temu. Wczoraj zostawiłem auto u mechanika (wymiana przegubu lewego), odebrałem je patrze a tu znów poducha się pali. Przez tydzień było ok. Teraz moje pytanko co z tym zrobić? Gdzieś na kostce może nie łączyć czy co jest do cholerki ?...
Sqarek Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witam u mnie poduszkę łapie jak przesuwam fotel od kierowcy, pod fotelem jest kostka od poduszek w siedzeniach. Najczęściej na kostkach gdzieś pojawia się przez chwilę przerwa i łapie błąd, niestety tak to jest rozwiązane że trzeba za każdym razem VAG-a podpinać do kasowania.
wojtek26 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Podaj numer bładu lub opis to bedzie wiadomo ci sie dzieje bo tak to mozna tylko wróżyc.
Luka3s Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2010 Podaj numer bładu lub opis to bedzie wiadomo ci sie dzieje bo tak to mozna tylko wróżyc. Nie pamiętam błędu ze względu na to że tydzień temu ok. to robiłem. W każdym bądź razie te kostki znajdują się bezpośrednio pod fotelem kierowcy ? trzeba fotel wywalać czy jak to ogarnąć ..?[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 21:30_________________________________________________?
PG Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 jak sie schylisz to je widac. mialem to samo przy "ruszaniem" fotelem, wyswietlal sie blad. dobry kontakt spray na wtyczki i jak narazie jest ok.
Daimos Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 jak sie schylisz to je widac. mialem to samo przy "ruszaniem" fotelem, wyswietlal sie blad. dobry kontakt spray na wtyczki i jak narazie jest ok. a najlepiej zlutować przewody na krótko
Luka3s Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2010 Po obiedzie tam zajrze i obczaje ten temat bo mnie wqrwia niesamowicie ta czerwona lampunia
adam3009 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 coś mi się wydaje że nie znajdziesz tam żadnych ''wtyczek'' :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi