rewolwer1980 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Witam,ponieważ mam gdzieś przerwany przewód od map sensora w ECU do intercollera w Audi 80 1Z,chciałbym go wymienić w całości,ale nie mogę go wyciągnąć bo gdzieś się chyba blokuje,wyjmował ktoś może w Audi 80 i może coś poradzić?.Drugie pytanie dotyczy przepływomierza,można go zdiagnozować bez pomocy Vaga,dodam że po odpięciu wtyczki auto zamula.
macieek Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Witam,ponieważ mam gdzieś przerwany przewód od map sensora w ECU do intercollera w Audi 80 1Z,chciałbym go wymienić w całości,ale nie mogę go wyciągnąć bo gdzieś się chyba blokuje,wyjmował ktoś może w Audi 80 i może coś poradzić?.Drugie pytanie dotyczy przepływomierza,można go zdiagnozować bez pomocy Vaga,dodam że po odpięciu wtyczki auto zamula. Wiem, ze moj post nie okaże sie pomocny ale niemogłem sie powstrzymać przed zapytaniem czy na forum Audi 80 nie pomogli? Tam jest duzo kompetentnych uzytkownikow. Sam tam bywalem az nie sprzedalem 80
rewolwer1980 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2010 Może by pomogli,ale nowe tematy mogą tam tworzyć tylko moderatorzy.
macieek Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Może by pomogli,ale nowe tematy mogą tam tworzyć tylko moderatorzy. Uhuuhuu ale sie tam porobilo...
Maraas Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 To normalne że jak odepniesz wtyczkę od przepływki to auto zamula, gorzej by było jeżeli nie było by różnicy z wpiętą i odpiętą
Rekomendowane odpowiedzi