zlota1977 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Szukałam ale nie znalazłam, pękła mi lampa przednia i mam pytanie czy mogę wymienic samo szkło z niej czy muszę cały reflektor??? Z tego co patrzyłam to chyba da się tylko szkło wymienic Auto idzie na sprzedaż i nie chce już w nie inwestowac:gwizdanie:
ykk Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Da sie, szukaj na allegro. Wazne przy tym jest, czy masz Valeo czy Bosch.
zlota1977 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 mam Valeo na bank tylko na allegro jak sprzedaja to nowe i pisze że zamiennik ale jakiej firmy to już nie podają
Wąski Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 mam Valeo na bank tylko na allegro jak sprzedaja to nowe i pisze że zamiennik ale jakiej firmy to już nie podają oj złota złota zamiennik szkła do reflektora valeo kosztuje 25zł
ps2snake Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam, podepne sie pod temat Czy klosz jest przyklejony ?? Jak łatwo sciagnac ??
majkel_majki Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Klosz nie jest przyklejany, osadzony jest w lampie na piance i trzyma się na kilku metalowych klipsach.
ps2snake Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Dzieki bardzo za szybka odpowiedz
zlota1977 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 mam Valeo na bank tylko na allegro jak sprzedaja to nowe i pisze że zamiennik ale jakiej firmy to już nie podają oj złota złota zamiennik szkła do reflektora valeo kosztuje 25zł juz sobie kupilam, nawet dwa
Rekomendowane odpowiedzi