baskecior Opublikowano 2 Listopada 2007 Opublikowano 2 Listopada 2007 No i w końcu moje B5 się popsuło Otóż dziś rano otworzylem tylna klape i juz jej nie zamknalem. Zamek nie zatrzasuje sie a golym oczodołem wypatrzyłem jakas wiszaca sprężynkie ... Czy ktorys z szacownych towarzyszy mial okazje / przyjemność remontowac to ustrojstwo ? Wszelkie sugestie miel widziane. pozdrawiam
Simon Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Ja to rozbierałem może w limuzynie ale pewnie bardzo podobnie to wygląda...ta sprężynka jest chyba przygniatana - ściskana taką podkładką i na nią idzie zimering który to wszystko zabezpiecza. Ja rozbierałem to na czynniki pierwsze bo nie śmigały mi zapadki...
baskecior Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Opublikowano 3 Listopada 2007 Trudna operacja ? Od czego dopasowales sprezynkie ... czy moze ori z ASO ?
Kosa-00 Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 ja już bym sprzedawał poważna awaria tylko serwis i holowanie Treść odpowiedzi nic nie wnosi do tematu[spedyt]
baskecior Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Opublikowano 5 Listopada 2007 Naprawione. Winna byla peknieta sprezynka. W wolnej chwili zrezam howto Zamykam. :th:
Rekomendowane odpowiedzi