Luka3s Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2011 Z mała pomocą znajomego jest ok Tak jak Devek mówił troche przy składaniu zacisków było ciężko, no ale na przyszłość już będę to robił sam i z większą wiedzą, poza tym tak to idę w kierunku elektromechanika poj. sam więc dlatego tak mi zależało żebym zrobił to sam wypadałoby się nauczyć conieco
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Z mała pomocą znajomego jest ok Tak jak Devek mówił troche przy składaniu zacisków było ciężko, no ale na przyszłość już będę to robił sam i z większą wiedzą, poza tym tak to idę w kierunku elektromechanika poj. sam więc dlatego tak mi zależało żebym zrobił to sam wypadałoby się nauczyć conieco to teraz przyjeżdżam do Ciebie to mi pomożesz
Luka3s Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2011 hehe, wpadaj ale będziesz musiał zostać na noc, wiadomo... za taką operację trzeba
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 hehe, wpadaj ale będziesz musiał zostać na noc, wiadomo... za taką operację trzeba no raczej bez się nie obędzie
nowal Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Z mała pomocą znajomego jest ok Tak jak Devek mówił troche przy składaniu zacisków było ciężko, no ale na przyszłość już będę to robił sam i z większą wiedzą, poza tym tak to idę w kierunku elektromechanika poj. sam więc dlatego tak mi zależało żebym zrobił to sam wypadałoby się nauczyć conieco to teraz przyjeżdżam do Ciebie to mi pomożesz blizej nie ma tylko mazowieckie??
Luka3s Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2011 Jaha sprawa, dawać go tuuuu, Audi Connecting People :kox:
Rekomendowane odpowiedzi