Audick Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Witam!!Prosze o pomoc chyba padlo mi serwo taka diagnoza mechanika( twardy pedal).Mam serwo o nr 8E0612105H.Mam pytanie czy moge zakupic np.na allegro( bedzie duzo taniej niz ASO) o tym samym nr ale z inna litera na koncu ??mam H a czy moge zalozyc z J lub inna lierka?? Moze ktos dokonal takiej zamiany i wszystko bylo ok. Opinia sprzedajacych odnosnie zamiany jest rozana a Wy Koledzy jak uwazacie?? Pozdrawiam!![br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 17:38_________________________________________________Koledzy pomozcie.Nikt z Was nie wymienial serwa?? Na pewno sa tu szpece i wiedza.Pozdrawiam!!
songo Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 ja wymieniałem serwo ale w moim poprzednim modelu z silnikiem 1z i kumpel zapodał mi tam serwo od 1.8 o innym oznaczeniu i działało bez zarzutów ale czy tak bedzie też w przypadku awx to nie gwarantuje
Wojtasss Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Odswierzam temat, ten sam problem, czy ktos juz znalazl jakies rozwiazanie tansze niz to co zycza sobie w serwisie?
Dev Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 piszcie jakie to silniki bo nie wiadomo co radzic jak macie diesla to padła vacuumpompa a nie servo
Wojtasss Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 mam diesla awx i pompa juz wymieniona a serwo swoja droga trzeba bo roznie jest z twardoscia pedalu chamulca. ---------- Post dopisany 16-05-2012 at 16:54 ---------- Poprzedni post napisany 10-03-2012 at 18:00 ---------- Odświeżam temat z pytaniem czy mozna zastapic serwo 8E0612105H jakims innym np "J"?
Rekomendowane odpowiedzi