pajakleon97 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 w moim tedeju pojawilo sie okropne metaliczne stukanie jakby ktos rozsypal po silniku gwozdzie czy cos w srodku latalo metalowego ;/ co to moze byc? chodzi naprawde glosno i nieprzyjemnie to brzmi lalem stp ostatanio ale to chyba nie rpzez to? cos mi sie zdaje ze to nie jest jakas pier**la ;/
danielom Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 ja mialem taki dzwiek jak rozpadl mi sie docisk...
pajakleon97 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 czego docisk? jak to sprawdziles drogie to?
pajakleon97 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 jak to sprawdzic? bo z tego co czytam to przyczyn mzoe byc wiele. auto chodzi normalnie odpala i nie kopci przyspiesza plynnie tylko ten halas nie brzmi dobrze ..
arczi900819 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Może dwumas, może docisk a może jakaś blaszka tarabani, osłona termiczna przy tłumiku, spotkałem się nawet z tym że akumulator stukał o przegrodę. A dzieje się to podczas jazdy? tylko podczas jazdy? na postoju? Na początek warto posprawdzać pierdółki Tak jak brzmi stara zasada serwisanta: "najpierw zrób to co Cię nic nie kosztuje"
pajakleon97 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 na postoju i podczas jazdy ;/ wczesniej tez tak sie raz zdarzylo ale trwalo to chwile i ustalo teraz znowu i nie chce ustac ;/
arczi900819 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 A wydech jak? Może to warto obadać
pajakleon97 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 wydech w porzadku to w silniku cos teraz sprawdzalem to juz normalnie chodzi
danielom Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 u mnie na 10 odpalen 2 objawialy sie metalicznym stukaniem, okazalo sie ze rozpadl sie docisk sprzegla calkowicie... blaszki ktore trzymaja "zelazko" czyli przylgnie do tarczy sprzeglowej stracily nity ktore je trzymaly i zrobilo sie z nich "smiglo" ktore uderzalo o obudowe skrzyni dopoki nie nabralo obrotow.. proponuje sprawdzic od dolu czy nie dochodzi to od kołnierza skrzyni, jesli nie to tylko sie cieszyc i szukac dalej...
pajakleon97 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 juz wiem to pompa wspomagania . za uzywke i wymiane policzyli mi w ecu project 350zl
Rekomendowane odpowiedzi