wild80 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Witam,chciałem się wszystkim pochwalić że tydzień temu dowiedziałem się iż zostanę tatą.Prawdopodobnie w sierpniu.Pozdrawiam przyszłych i obecnych tatusiów
Kimi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Witam,chciałem się wszystkim pochwalić że tydzień temu dowiedziałem się iż zostanę tatą.Prawdopodobnie w sierpniu.Pozdrawiam przyszłych i obecnych tatusiów :good: :good: :good: Gratulacje, to ciesz się każdą przespaną godziną, bo zostało Ci ich niewiele :decayed: Żartuję, nie jest tak źle Jeszcze raz gratulacje :good: :good:
wild80 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2010 Jeszcze raz gratulacje dzięki Mile widziane porady związane z samochodem typu podróże z maluchem,jaki fotelik itp.
wojci Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 ja mam poradę: kombi albo trumna na dach
Kimi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 aż tyle gratów trza wozić? Nie, nie trzeba. Bez przesady. Może od razu minivana zaproponujcie :gwizdanie:
krzysiek23 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 haha ja dzis w stresie chodze zonie wody odeszly,bylismy w szpitalu ale do domu nas odeslali bo skorcze sa co 7-8min a nie co 5min....wiec czekamy.....wiec sylwka spedze najprawdopodobniej w szpitalu.......
Gniady Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Moja ma termin na 7 stycznia już raz byliśmy w szpitalu bo się korek odetkał i się woda lała także święta i sylwek bezalkoholowy bo nie wiadomo kiedy się zacznie`''rozrywanie'' pozdrawiam tatuśków !!!
wild80 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2010 no to moje gratulacje krzysiek23 i gniady 79 gratulacje,córka czy syn?
Kimi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 No to Panowie powodzenia :good: :good: 2011 rok może zaczniecie już w powiększonym gronie
mile_end Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 haha ja dzis w stresie chodze zonie wody odeszly,bylismy w szpitalu ale do domu nas odeslali bo skorcze sa co 7-8min a nie co 5min....wiec czekamy.....wiec sylwka spedze najprawdopodobniej w szpitalu....... będzie miał niezła datę urodzenia gratuluje i prosimy o więcej, ktoś musi robić na nasza emeryturę
rafalekx Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 haha ja dzis w stresie chodze zonie wody odeszly,bylismy w szpitalu ale do domu nas odeslali bo skorcze sa co 7-8min a nie co 5min....wiec czekamy.....wiec sylwka spedze najprawdopodobniej w szpitalu....... Dobry Sylwek A dziecko wybiera kiedy chce się urodzić 2010 czy 2011 Pomyślnego rozwiązania życzę Witam,chciałem się wszystkim pochwalić że tydzień temu dowiedziałem się iż zostanę tatą.Prawdopodobnie w sierpniu.Pozdrawiam przyszłych i obecnych tatusiów No to gratki Ty też tego Sylwka zapamiętasz Albo inaczej, nie będziesz nic z niego pamiętał Podwójna okazja do opicia Jeszcze raz gratuluję
wojci Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 ale co do ilości gratów jakie czasem trzeba wozić to jak dla mnie bagażnik za mały
krzysiek23 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 haha ja dzis w stresie chodze zonie wody odeszly,bylismy w szpitalu ale do domu nas odeslali bo skorcze sa co 7-8min a nie co 5min....wiec czekamy.....wiec sylwka spedze najprawdopodobniej w szpitalu....... Dobry Sylwek A dziecko wybiera kiedy chce się urodzić 2010 czy 2011 Pomyślnego rozwiązania życzę Witam,chciałem się wszystkim pochwalić że tydzień temu dowiedziałem się iż zostanę tatą.Prawdopodobnie w sierpniu.Pozdrawiam przyszłych i obecnych tatusiów No to gratki Ty też tego Sylwka zapamiętasz Albo inaczej, nie będziesz nic z niego pamiętał Podwójna okazja do opicia Jeszcze raz gratuluję dzieki dzieki za zyczenia.....u mnie corka bedzie.....korek zonie oderwal sie wczoraj dzis w nocy wody pekly....no coz trzeba czekac az malenstwo sie wykluje kwestia tego czy juz w nowym roku czy moze jeszcze w tym 31 grudnia...haha....ja osobiscie wolalbym 1 stycznia ale to nie zalezy odemnie :naughty: pozdrawiam tatusiow
Kimi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 ale co do ilości gratów jakie czasem trzeba wozić to jak dla mnie bagażnik za mały Jak moja córcia się urodziła, jeździliśmy malaczem i dawaliśmy radę :cool1:
wild80 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2010 to nie źle musiało być w malaczu
Kimi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 to nie źle musiało być w malaczu Hardkor :kox:
wild80 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2010 hehehehhe [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 11:08_________________________________________________ile ma już wiosen twoja pociecha Kimi?
Kimi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 hehehehhe [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 11:08_________________________________________________ile ma już wiosen twoja pociecha Kimi? 6 i pół prawie Kawał kobity
Rekomendowane odpowiedzi