pavol1986 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Mam pytanie bo mam wątpliwości co do działania mojego kimatronica w mojej audi. a więc jak już jest ciepły czyli 90 c* dmuchawa chodzi na max i grzeje bo np ma zadaną temp. 24 i wtedy wyłączam silnik i zaraz odpalam ponownie i wtedy moja dmuchawa startuje od zera lub od dwóch kresek i powolutku zwiększa obroty, i teraz pytanie do innych użytkowników czy u was też tak jest?? bo u mnie te rozpędzanie wentylatora to trwa nawet i z minutę. dodam że problemu z ogrzewaniem i błędów też nie ma
nowal Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 mam tak jak zalacze np temp 22* i rano jade to jak sie silnik rozgrzewa to klimatronik dodaje stopien predkosci dmuchwawy, jak silnik jest juz cieply to chodzi na maxa. i sam zmniejszam predkosc
pavol1986 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2010 no tak jak piszesz to i ja mam a mi chodzi jak już jest ciepły i dmuch ze stałą prędkością np 6 kresek i wtedy wyłączam silnik na 10 sek włączam ponownie i wtedy silnik dmuchawy startuje od zera i powoli zwiększa prędkość aż do poprzedniej , potrafi mu to zająć nawet minutę
nowal Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 to musialbym sprawdzic u mnie chyba od razu przyspiesza. Sprawdze
Wihajster Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Mam pytanie bo mam wątpliwości co do działania mojego kimatronica w mojej audi. a więc jak już jest ciepły czyli 90 c* dmuchawa chodzi na max i grzeje bo np ma zadaną temp. 24 i wtedy wyłączam silnik i zaraz odpalam ponownie i wtedy moja dmuchawa startuje od zera lub od dwóch kresek i powolutku zwiększa obroty, i teraz pytanie do innych użytkowników czy u was też tak jest?? bo u mnie te rozpędzanie wentylatora to trwa nawet i z minutę. dodam że problemu z ogrzewaniem i błędów też nie ma tak ma być
pavol1986 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2011 no i o taką odpowiedź chodziło
Rekomendowane odpowiedzi