Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVJ] 1.8 Turbo Black by C"OOOO"L.. update - foty. str.1/3/5

Przeróbka dekorów - Co wyrezac?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przeróbka dekorów - Co wyrezac?

• Folia 3M srebry carbon
    • Baza biała perła+lakier bezb. połmat
    • Czarna perła wysoki połysk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten koles sprzedaje juz ktores z kolei 1,8t, te za 33900 na pewno jest to igielka :polew: tak jak i pozostale auta Tego Pana, 2003 rok z takim wypasem przebiegiem i bezwypadkowoscia kosztuje w DE min 9k Euro.

Poprzednie 1,8t było gdzies na forum opisywane...

Opublikowano

chodzi dobrze, stag4 hany acr01 po chipie bedzie 2xacr01, spalanie gazu srednio 12-13l

Opublikowano

Po czyszczeniu skory i tutaj mały zaskok!! :shocked: Mydło szary jeleń, szczoteczka, pare szmat a na koniec mleczko sonax do konderwacji , efekt naprawde za***isty !!

20110530916.jpg

taki nowy mod :naughty:

dla porownania zdjecie z kiedyś tam :naughty:

zdjcie0269j.jpg

[br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 21:13_________________________________________________Polerka obudowy Multi :decayed:

20110530917.jpg

[br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 21:19_________________________________________________Nastepny MOD to ledy w halogenach jako światła do dziennej :>

20110729965.jpg

Opublikowano

fajnie to wygląda..ale chcesz tak jezdzić?że halogen bedzie jako światło dzienne?

Opublikowano

zrobiłeś sobie osobny przełącznik do tych LEDów, czy musisz załączyć postojówki + halogen?

Bo jeśli postojówki + halogen to masz całe oświetlenie w kabinie i z tyłu załączone... więc mija się to z celem chyba :mysli:

Opublikowano

Tak jeżdżę :wink4:

misiaki ci sie do tego nie dochrzaniają?bo mnie raz zatrzymali w nocy na przeciwmgielnych i pytali czemu włączone..pocisnołem że żarówka jedna cos nie styka i chciałem byc widoczny :>.a jak ich spytałem czy moge na nich w dzien jezdzic to powiedzieli że nie.pytam czemu...światło jak kazde inne.barwa biała i jestem widoczny.a oni na to że te lampy są homologowane jako swiatła do jazdy we mgle lub w warunkach zmniejszonej przejrzystosci powietrza a nie w dzien..i zostałem bez słowa :blink:

Opublikowano

masz racje, tylko ze jak spojrzysz w halogen z zarowką "halogenową" oslepia a jak z ledem to nie, wiem z oni jak chca to zawsze na swoim postawia, ale powiem ci ze u Nas to juz zgłupieli, halogeny, doświetlanie zakrętow, lampy led, światła dzienne, tyle tego ostatnio ze sami boja sie karac za takie rzeczy, ale fakt zgodne z prawem to nie jest.....

Opublikowano

masz racje, tylko ze jak spojrzysz w halogen z zarowką "halogenową" oslepia a jak z ledem to nie, wiem z oni jak chca to zawsze na swoim postawia, ale powiem ci ze u Nas to juz zgłupieli, halogeny, doświetlanie zakrętow, lampy led, światła dzienne, tyle tego ostatnio ze sami boja sie karac za takie rzeczy, ale fakt zgodne z prawem to nie jest.....

wiesz jesli halogen jest dobrze ustawiony to nie ma jak oślepiać..tylko żadko kto je ustawia..no a co do tego doswietlania zakrętów to sam jestem ciekaw co z tym zrobią :polew: bo niby halogen w dzien nie moze być włączony a przy doswietlaniu sam fabrycznie sie włącza heheh

Opublikowano

Łukasz a jakie zarówki masz w postojówkacha?

Opublikowano

ledy białe, jak znajde gdzies aukcje to ci podesle

[br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 21:55_________________________________________________Pare gratów do zamontowania/ niestety kiera nie ten kolor przyszła :wallbash: wiec jest FOR SALE :hi:

Manetki i tempomat już zamontowane tak jak i chromowane - Wizytownik/ Napoje / ESP :naughty:

Zostało wywalic kata - ale wpierw dv i weżyki podcisnien musze nowe kupic, no i ta kiera :wallbash:

Jest takze nowy włącznik świateł <Z ADAMOO WOZU :hi:> i włącznik CLH

201003101081.jpg

201003131089.jpg

201003131090.jpg

Są także zimowki odrestaurowałem bo były brzydkie :naughty:

201003111085.jpg

A taka jest różnica kolorów kierownicy

201003101076ws.jpg

:wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

masz poduszkę do tej kiery ??

Opublikowano

nie- sama kiera a jestes zainteresowany?? bo własnie jestem na skraju podjecia decyzji czy nie wysłać ją do Raggi na obszycie w kolor twist

Opublikowano

tak ale bardzoej poduszką bo kiera z łopatami mi nie potrzebna :wink4:

Opublikowano

Ogarnięty Gaz wkoncu ;) jest MOC jest OSZCZEDNOSC i jest ZABAWA ;)

A wszystko dzieki jakiemuś modułowi co anuluje błędy o mieszance, zrobiłem ponad tysiaka i zadnego błędy - spalanie ->>

Miasto 12l LPG

Trasa 9,5l LPG

No i ponad 180 PS ;)