Pucek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 podstawowa zasada, jak brać dziewczynę to w postaci 0.7 co najmniej inne nie wchodzą w grę, chyba że chcesz mieć zjebany wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Twierdzisz że kolejny raz nie pojedzie? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Twierdzisz że kolejny raz nie pojedzie? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: rozumiem hehe i to wyczerpuje moje pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Twierdzisz że kolejny raz nie pojedzie? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Mojej sie tak spodobało to picie i swawole ze nie chce odpuścić BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 to będziemy w kontakcie nie jeden miałby rozkmine czy chlać w BT czy wracać esą :decayed: wiem , dlatego jestem pewny ze na 10000% znajde kierowce który mnie zawiezie do domu moim autem :polew: :polew: :polew: moskal mandaty i punkty bierzesz na siebie oczywiście mam ze 4 na koncie to moge szaleć :> :> :> Twierdzisz że kolejny raz nie pojedzie? zabierz ja ten jeden raz i rób wszystko zeby nie chciała jechac , maetoda sprawdzona przeze mnie i pewna :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Twierdzisz że kolejny raz nie pojedzie? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Mojej sie tak spodobało to picie i swawole ze nie chce odpuścić BT No i z moją też tak może być Chłopaki tutaj prowadzili poważniejsze rozmowy a my teraz o kobietach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Mojej sie tak spodobało to picie i swawole ze nie chce odpuścić BT Chcesz powiedzieć, że nie zerzygałeś się pierwszego dnia na łóżko ? No to plan na ten rok już masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 nie jeden miałby rozkmine czy chlać w BT czy wracać esą :decayed: wiem , dlatego jestem pewny ze na 10000% znajde kierowce który mnie zawiezie do domu moim autem :polew: :polew: :polew: a ja nie mając esy kierowcę będę miał :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Mojej sie tak spodobało to picie i swawole ze nie chce odpuścić BT Chcesz powiedzieć, że nie zerzygałeś się pierwszego dnia na łóżko ? No to plan na ten rok już masz Poziu to jej nie rusza, sama lubi wypic i wie że od czasu do czasu jakis pawik musi być Mi tam w sumie ona nie przeszkadza, nie wchodzi mi w droge, bedzie siedzieć z Mironową Co nie zmienia faktu że wolałbym być tam sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Tomek - nic się nie martw - i nie daj się nastraszyć temu fioletowemu "niby ze stolicy" niby kozak bo większość zlotów zaliczył - ale jak by tak podliczyć co z nich pamięta to wyjdzie na to że na tym samym etapie jesteście - czyli pierwszy raz jedziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Tomek - nic się nie martw - i nie daj się nastraszyć temu fioletowemu "niby ze stolicy" niby kozak bo większość zlotów zaliczył - ale jak by tak podliczyć co z nich pamięta to wyjdzie na to że na tym samym etapie jesteście - czyli pierwszy raz jedziecie :polew: z tym nie da się nie zgodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 to tak jak ten koleś z filmiku z tym piwem , wypił , wyrzygał i pije od nowa jakby nic jeszcze nie wypił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 podliczyć co z nich pamięta pamiętam na jednym, że jak usiadłeś obok mnie, zobaczyłeś mojego bajcepsa to powiedziałeś, że wpadniesz w kompleksy i pamiętam też, że szybko dostałeś kolorków tak koło 2 w nocy i zniknąłeś [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 14:03_________________________________________________ :polew: z tym nie da się nie zgodzić sio :naughty: zabierasz w tym roku brata ? :gwizdanie: ten to potrafi wypić, nie to co Ty :naughty:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 14:05_________________________________________________ to tak jak ten koleś z filmiku z tym piwem , wypił , wyrzygał i pije od nowa jakby nic jeszcze nie wypił powiem Ci, że ten od piwa to przynajmniej oszczędny na 2 zlocie był taki jeden łysy, chudy, zwał się asfalt...ten chłopie jak my wychylaliśmy kieliszek to on wylewał pod stół... nawet go nagrali paparazzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 :polew: z tym nie da się nie zgodzić sio :naughty: zabierasz w tym roku brata ? :gwizdanie: ten to potrafi wypić, nie to co Ty :naughty: Zabieram ale nie bój się nie dam mu żeby Cię spił przed 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 podliczyć co z nich pamięta pamiętam na jednym, że jak usiadłeś obok mnie, zobaczyłeś mojego bajcepsa to powiedziałeś, że wpadniesz w kompleksy i pamiętam też, że szybko dostałeś kolorków tak koło 2 w nocy i zniknąłeś [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 14:03_________________________________________________ :polew: z tym nie da się nie zgodzić sio :naughty: zabierasz w tym roku brata ? :gwizdanie: ten to potrafi wypić, nie to co Ty :naughty:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 14:05_________________________________________________ to tak jak ten koleś z filmiku z tym piwem , wypił , wyrzygał i pije od nowa jakby nic jeszcze nie wypił powiem Ci, że ten od piwa to przynajmniej oszczędny na 2 zlocie był taki jeden łysy, chudy, zwał się asfalt...ten chłopie jak my wychylaliśmy kieliszek to on wylewał pod stół... nawet go nagrali paparazzi to fakt - zniknąłem o 2.00 ale wstałem o 8.30 Ty zniknąłeś o 2.30 ale wstałeś o 15.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ty zniknąłeś o 2.30 ale wstałeś o 15.30 tego nie pamiętam :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 14:20_________________________________________________INFO DLA TYCH CO JADĄ PIERWSZY RAZ: Jak przyjedziecie pod ośrodek i to biało brązowe z napędem na 4 łapy będzie stało to znaczy że Poziek już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 INFO DLA TYCH CO JADĄ PIERWSZY RAZ: Jak przyjedziecie pod ośrodek i to biało brązowe z napędem na 4 łapy będzie stało to znaczy że Poziek już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 a sam Poziek..............chłop jak chłop - szukajcie w ośrodku kolesia w czerwonej czapeczce z daszkiem - nigdzie się bez niej nie rusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi