wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 A co to Śląskie, że tyle tu Ślonzaków Widać przewagę , widać ... :gwizdanie: Z TG a po ślonsku nie umi pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 nie wiem w czym tak przewaga :gwizdanie: chyba w robieniu sztucznego tlumu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 nie wiem w czym tak przewaga :gwizdanie: chyba w robieniu sztucznego tlumu Sam sobie odpowiedz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 nie wiem w czym tak przewaga :gwizdanie: chyba w robieniu sztucznego tlumu W kupie siła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 wole nie... Nie chcialbym Was wirtualnie skrzywdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 wole nie... Nie chcialbym Was wirtualnie skrzywdzic Eee tam ,nawet realnie nie jesteś w stanie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 wole nie... Nie chcialbym Was wirtualnie skrzywdzic Zły dotyk - boli aż do zlotu :kox: siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 wole nie... Nie chcialbym Was wirtualnie skrzywdzic Zły dotyk - boli aż do zlotu :kox: siemanko Tjaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Tomek - nic się nie martw - i nie daj się nastraszyć temu fioletowemu "niby ze stolicy" niby kozak bo większość zlotów zaliczył - ale jak by tak podliczyć co z nich pamięta to wyjdzie na to że na tym samym etapie jesteście - czyli pierwszy raz jedziecie Luźno :> jakoś dam se rade :> chyba że będzie ciągle "ze mną sie nie napijesz?" wtedy to może być ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 wole nie... Nie chcialbym Was wirtualnie skrzywdzic Poziu - teraz kozaczysz a na zlot znowu przyjedziesz na Śląskich tablicach [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 22:41_________________________________________________i zaś będziesz chodził po ośrodku z piwem w ręku i ciągle powtarzał "cześć jestem Poziek i znam mirona, cześć jestem Poziek i znam mirona" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Poziu - teraz kozaczysz a na zlot znowu przyjedziesz na Śląskich tablicach :polew: _________________________________________________ I jeszcze stara się godać a nie mówić , ale nie wychodzi mu to ... :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 i zaś będziesz chodził po ośrodku z piwem w ręku i ciągle powtarzał "cześć jestem Poziek i znam mirona, cześć jestem Poziek i znam mirona" To się leczy. "cześć jestem poziek i znam mirona" to tak jak "cześć jestem poziek i jestem alkoholikiem" :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 i zaś będziesz chodził po ośrodku z piwem w ręku i ciągle powtarzał "cześć jestem Poziek i znam mirona, cześć jestem Poziek i znam mirona" To się leczy. "cześć jestem poziek i znam mirona" to tak jak "cześć jestem poziek i jestem alkoholikiem" :polew: Poziek może chcesz o tym porozmawiać. :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Poziek może chcesz o tym porozmawiać. Ja ani słowem się nie odezwałem jak to się cieszę i jaram, że alkohol będzie na Zlocie :gwizdanie: Ja się jaram, że będą wasze żony, dziewczyny, kochanki :kox: :polew: :polew: :tongue4: :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ja się jaram, że będą wasze żony, dziewczyny, kochanki i będziesz mógł wkońcu z kimś porozmawiać o kosmetykach, zakupach, itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Poziu - teraz kozaczysz a na zlot znowu przyjedziesz na Śląskich tablicach S1 ŚWINTUCH ? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Poziu - teraz kozaczysz a na zlot znowu przyjedziesz na Śląskich tablicach S1 ŚWINTUCH ? :naughty: Chyba S1 ŚMIGŁO :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Poziu - teraz kozaczysz a na zlot znowu przyjedziesz na Śląskich tablicach S1 ŚWINTUCH ? :naughty: Chyba S1 ŚMIGŁO :polew: :polew: podobuje mnie się prezes pierwsza rzecz od roku, którą wymyśliłeś i mi podpasowała :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 S1 EKIERA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ja się jaram, że będą wasze żony, dziewczyny, kochanki i będziesz mógł wkońcu z kimś porozmawiać o kosmetykach, zakupach, itd :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi