domin79 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 ..sie przywiezie do BT :naughty to przywieź ..musti tym razem sie napijemy objecuje he he
musti Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 ..sie przywiezie do BT :naughty to przywieź ..musti tym razem sie napijemy objecuje he he no ja myślę bo Władek nie wypalił może dotniesz mi kosz 1DIN przy okazji haha
mcm Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 ...pany a OZONKA próbowali??? to jest dopiero wódeczka piłem w sylwestra, nawet nieźle wchodzi , można nie zapijać
jarko Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2011 Podstawa to nie mieszać, a już szczególnie piwa wódki i papierosa A ja ostatnimi czasy na imprezach zaczynam od jednego piwka na pobudzenie smaku i kończę wódeczką :gwizdanie: Za młodu na podkład to sie ćwiare żołądkowej waliło, a teraz również czasami od piwka zaczynam
zlota1977 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 ...pany a OZONKA próbowali??? to jest dopiero wódeczka piłem w sylwestra, nawet nieźle wchodzi , można nie zapijać ja ostatnio piłam w Zakopcu tą gorzką złotą czy jak jej tam.. też dobrze wchodzi ale wychodzi jeszcze lepiej polecam :gwizdanie:
musti Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 ..nie ma sprawy hehe :> w końcu namówiłem Cię na zlocik
Pepin Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dla bywalców zlotu letniego Dziennikarze GDP sprawdzili także, jak po zmianach w kodeksie wprowadzonych w życie 1 stycznia br. zachowuje się najbardziej aktywna w Polsce straż gminna z Białego Boru w woj. zachodniopomorskim. W ubiegłym roku strażnicy z Białego Boru wystawili rekordową liczbę mandatów. W tym roku już wstrzymali się z kontrolami prędkości. Zamiast tego zajęli się szykowaniem mandatów dla kierowców, którzy dali się złapać w ubiegłym roku. Kierowcy, którzy w zeszłym roku zbyt szybko jechali przez Biały Bór powinni otrzymać wezwanie do zapłaty kary do końca lipca br. źródło: http://moto.wp.pl/kat,23681,page,2,title,Bezkarni-piraci-drogowi,wid,13011826,wiadomosc.html?ticaid=1b93d
zlota1977 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dla bywalców zlotu letniego Dziennikarze GDP sprawdzili także, jak po zmianach w kodeksie wprowadzonych w życie 1 stycznia br. zachowuje się najbardziej aktywna w Polsce straż gminna z Białego Boru w woj. zachodniopomorskim. W ubiegłym roku strażnicy z Białego Boru wystawili rekordową liczbę mandatów. W tym roku już wstrzymali się z kontrolami prędkości. Zamiast tego zajęli się szykowaniem mandatów dla kierowców, którzy dali się złapać w ubiegłym roku. Kierowcy, którzy w zeszłym roku zbyt szybko jechali przez Biały Bór powinni otrzymać wezwanie do zapłaty kary do końca lipca br. źródło: http://moto.wp.pl/kat,23681,page,2,title,Bezkarni-piraci-drogowi,wid,13011826,wiadomosc.html?ticaid=1b93d no to się doczekamy :>
GRazny Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 ...pany a OZONKA próbowali??? to jest dopiero wódeczka piłem w sylwestra, nawet nieźle wchodzi , można nie zapijać ja ostatnio piłam w Zakopcu tą gorzką złotą czy jak jej tam.. też dobrze wchodzi ale wychodzi jeszcze lepiej polecam :gwizdanie: no i czego Anna nie jedzie? :gwizdanie:
Adas Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 ...pany a OZONKA próbowali??? to jest dopiero wódeczka piłem w sylwestra, nawet nieźle wchodzi , można nie zapijać ja ostatnio piłam w Zakopcu tą gorzką złotą czy jak jej tam.. też dobrze wchodzi ale wychodzi jeszcze lepiej polecam :gwizdanie: no i czego Anna nie jedzie? :gwizdanie: właśnie.. :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Panowie wybór macie jeden jedno lub drugie
ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Panowie wybór macie jeden jedno lub drugie :slina:
gregory Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Panowie wybór macie jeden jedno lub drugie Co to śjakieś wynalazki :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 23:18_________________________________________________To już wolę coś takiego:
wiesiek3d Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Gregory co ty pijesz Czy przed piciem tego trzeba coś zajarać [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 23:22_________________________________________________Robert tą pierwszą miała córa na weselu mmmmmm mniam i wcale nie jest droga
ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 "Lubelska Cytrynówka" jest dobra , ale za***iście łeb jebie na drugi dzień po tym , przynajmniej mnie [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 23:23_________________________________________________ Robert tą pierwszą miała córa na weselu mmmmmm mniam i wcale nie jest droga To może na spocie spróbujemy tego Stock'a
FAFAL Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Panowie wybór macie jeden jedno lub drugie :naughty:
ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Polecam Jeszcze nie piłem ale słyszałem że za***ista jest , coś podobnego stało się właśnie z "Krupnikiem"
wiesiek3d Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 No FAFAL to rozumie co jest dobre Robert skończyła się ale następnym razem weznymy se tako
Rekomendowane odpowiedzi