wustyle Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 KTO JUZ SIE NIE MOZE DOCZEKAC ZLOTU PALEC POD BUDKE!!! :kox:
moskal Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 KTO JUZ SIE NIE MOZE DOCZEKAC ZLOTU PALEC POD BUDKE!!! :kox: JA[br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 14:07_________________________________________________ Ja dopiero zamówiłem i będę miał póki co jeden razy cztery gicior :kox: :kox:
chudineze Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Wy tu tak pisu pisu na ogólnym ale jak do Was do pokoju w BT zapuka gwardia Policjantów to będziecie mieli trzy albo cztery ale lata wiadomo gdzie :polew:
moskal Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Wy tu tak pisu pisu na ogólnym ale jak do Was do pokoju w BT zapuka gwardia Policjantów to będziecie mieli trzy albo cztery ale lata wiadomo gdzie :polew: najpierw w pompke cmokną :naughty: :naughty:
Góral.tz Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Wy tu tak pisu pisu na ogólnym ale jak do Was do pokoju w BT zapuka gwardia Policjantów to będziecie mieli trzy albo cztery ale lata wiadomo gdzie :polew: najpierw w pompke cmokną :naughty: :naughty: i brudzia strzelą
jarko Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 Wy tu tak pisu pisu na ogólnym ale jak do Was do pokoju w BT zapuka gwardia Policjantów to będziecie mieli trzy albo cztery ale lata wiadomo gdzie :polew: No kurde ja to przecież o alkoholu się rozpisuję a to przeca legalne
moskal Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Wy tu tak pisu pisu na ogólnym ale jak do Was do pokoju w BT zapuka gwardia Policjantów to będziecie mieli trzy albo cztery ale lata wiadomo gdzie :polew: No kurde ja to przecież o alkoholu się rozpisuję a to przeca legalne ja tak samo
chudineze Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Wy tu tak pisu pisu na ogólnym ale jak do Was do pokoju w BT zapuka gwardia Policjantów to będziecie mieli trzy albo cztery ale lata wiadomo gdzie :polew: No kurde ja to przecież o alkoholu się rozpisuję a to przeca legalne ja tak samo I nagle wszyscy niewinni "to on nie ja"
domjenick Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 art. 27 KK § 1. Nie popełnia przestępstwa, kto działa w celu przeprowadzenia eksperymentu poznawczego, medycznego, technicznego lub ekonomicznego, jeżeli spodziewana korzyść ma istotne znaczenie poznawcze, medyczne lub gospodarcze, a oczekiwanie jej osiągnięcia, celowość oraz sposób przeprowadzenia eksperymentu są zasadne w świetle aktualnego stanu wiedzy. ...myślę,że nie potrzeba dalszych wyjaśnień... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
GILI Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Dziadek,też mówił,że nigdy nawet nie powąchał biggest nose ever - new record guiness
Góral.tz Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 art. 27 KK § 1. Nie popełnia przestępstwa, kto działa w celu przeprowadzenia eksperymentu poznawczego, medycznego, technicznego lub ekonomicznego, jeżeli spodziewana korzyść ma istotne znaczenie poznawcze, medyczne lub gospodarcze, a oczekiwanie jej osiągnięcia, celowość oraz sposób przeprowadzenia eksperymentu są zasadne w świetle aktualnego stanu wiedzy. ...myślę,że nie potrzeba dalszych wyjaśnień... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:
Ponior Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Mam nadziej, że uda mi się pierwszy raz dojechać z moją kochana kulą u nogi
domjenick Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Mam nadziej, że uda mi się pierwszy raz dojechać z moją kochana kulą u nogi a co to jest?
ROBERT Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Mam nadziej, że uda mi się pierwszy raz dojechać z moją kochana kulą u nogi a co to jest? zapewne jego autko ... lub ( połowica ) :gwizdanie:
Suli Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Mam nadziej, że uda mi się pierwszy raz dojechać z moją kochana kulą u nogi Znaczy - laską :kox: Zapowiada się, że ja będę co najmniej z dwiema :kox: Z czego jedna szwedka :polew:
domjenick Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Z czego jedna szwedka :naughty:
Suli Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Rozjeb sobie nogę w kostce tak konkretnie - też będziesz mógł szwedkę zabrać Albo nawet dwie :polew: [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 01:54_________________________________________________Tylko, że wtedy będziesz musiał też na taką z automatyczną skrzynią zamienić :gwizdanie: :gwizdanie:
domjenick Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 wyjmiemy i sprzedamy.... :gwizdanie:
moskal Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zapowiada się, że ja będę co najmniej z dwiema :kox: Z czego jedna szwedka :polew: Blejku karingtonie , kto ci bedzie tace nosił do stolika jak Ty bedziesz z laskami śmigał ??? :naughty: :naughty: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi