domjenick Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 ...ciekawe,co ja będę pamiętał z Bukowiny... :gwizdanie:
musti Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 ..ciekawe,co ja będę pamiętał z Bukowiny... :gwizdanie: :decayed Tort i fajerwerki :polew:
Cuber Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Tort i fajerwerki :polew: do torta moze nie wytrzymac
mcm Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 ...ciekawe,co ja będę pamiętał z Bukowiny... :gwizdanie: zależy z kim siądziesz :gwizdanie:
jarko Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 To już wiem skąd ten Blejk Karington Ty byłeś za bardzo zajęty tortem, dlatego nie pamiętasz :gwizdanie: No dobra, poddaje sie... Co było z tym tortem bo ni w piz*e nic nie pamiętam...
moskal Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 No dobra, poddaje sie... Co było z tym tortem bo ni w piz*e nic nie pamiętam... m.in. kłóciłes sie o godzine wjazdu z tortem i usilnie chciałeś mi wmówic ze jest to 22:00 :naughty: :naughty:
Kolkov Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 ...ciekawe,co ja będę pamiętał z Bukowiny... :gwizdanie: Balice będziesz pamiętał... No dobra, poddaje sie... Co było z tym tortem bo ni w piz*e nic nie pamiętam... m.in. kłóciłes sie o godzine wjazdu z tortem i usilnie chciałeś mi wmówic ze jest to 22:00 :naughty: :naughty: po czym wstałeś i krzyknąłeś "No chyba ja tu jestem ORGANIZEREM!"
moskal Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 po czym wstałeś i krzyknąłeś "No chyba ja tu jestem ORGANIZEREM!" potwierdzam :polew: :polew: :polew:
jarko Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 Coś chyba ściemniacie :gwizdanie: Żona mówi że trzeźwy byłem i się normalnie zachowywałem
krolu Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Coś chyba ściemniacie :gwizdanie: Żona mówi że trzeźwy byłem i się normalnie zachowywałem :polew: :polew:
domjenick Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Balice będziesz pamiętał... :decayed: chociaż to na pocieszenie
Nosfer Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Najlepiej to wspólny przejazd zorganizować z Północnymi żbikami.. Dwa lata temu był koksik Zróbmy i tym razem wjazd na ostro
moskal Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Najlepiej to wspólny przejazd zorganizować z Północnymi żbikami.. Dwa lata temu był koksik Zróbmy i tym razem wjazd na ostro
Kolkov Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Najlepiej to wspólny przejazd zorganizować z Północnymi żbikami.. Dwa lata temu był koksik Zróbmy i tym razem wjazd na ostro taaaak i wspólne wpier... big-maców w Medalikowie
poziek Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Najlepiej to wspólny przejazd zorganizować z Północnymi żbikami.. Dwa lata temu był koksik Zróbmy i tym razem wjazd na ostro taaaak i wspólne wpier... big-maców w Medalikowie Święta karma
Nosfer Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Najlepiej to wspólny przejazd zorganizować z Północnymi żbikami.. Dwa lata temu był koksik Zróbmy i tym razem wjazd na ostro taaaak i wspólne wpier... big-maców w Medalikowie Święta karma Lepiej bym tego nie nazwał "Ostatnia wieczerza"
moskal Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 ale jedziemy razem juz z wawy czy mamy was gdzieś dogonić ??
Nosfer Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 ale jedziemy razem juz z wawy czy mamy was gdzieś dogonić ?? Dogadujemy się z północą i łapiemy się na wysokości Warszawy lub w innym miejscu gdzie przecinają nam się trasy.. Dalej dołączają inne zagubione owce.. I tak do samej BT :kox: Non-stop na CB i w kolumnie, ostatni zamyka i daje info do przodu, czy wszyscy przeszli
poziek Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 ale jedziemy razem juz z wawy czy mamy was gdzieś dogonić ?? Dogadujemy się z północą i łapiemy się na wysokości Warszawy lub w innym miejscu gdzie przecinają nam się trasy.. Dalej dołączają inne zagubione owce.. I tak do samej BT :kox: Non-stop na CB i w kolumnie, ostatni zamyka i daje info do przodu, czy wszyscy przeszli Ale będzie fajnie, szkoda, że ja jadę już w środę :kox: :kox: :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi