Rdzewek_RdK Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Panowie, tak czytając wątki z tamtego roku i przeglądając ten aż strach przyjeżdżać :gwizdanie: :gwizdanie: a rezerwacja zrobiona :naughty: Kto śmiga z moich stron ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 na zlocie ci wytłumacze , zgłoś sie do mnie :kox: :kox: nie psuj chłopaka na starcie kariery klubowej bedzie test :naughty: :naughty: w piątek musi zachlać na maxa ale być na tyle trzeźwym zeby w sobote od 5:00 rano chodzić po pokojach ze mna , Łatkiem i co. szukać kompanów do picia. no i musi potrafić szybko biegać z duuuzym parasolem "Żywca" :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Panowie, tak czytając wątki z tamtego roku i przeglądając ten aż strach przyjeżdżać :gwizdanie: :gwizdanie: a rezerwacja zrobiona :naughty: Kto śmiga z moich stron ? ? no jak będziesz jechał 7-ką to my z E-ga się podłączymy narazie we dwie fury [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 12:15_________________________________________________ w sobote od 5:00 rano chodzić po pokojach ze mna , Łatkiem i co. szukać kompanów do picia. znowu ? :wallbash: tym razem nie ma bata nie otwieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 czekaj jak wypiją to dopiero sobie zaczna wypominać Mówisz że może być tak to jade i tu sie mylisz, nie trzeba miec postów w c**j zeby byc klubowiczem :naughty: :naughty: na zlocie ci wytłumacz , zgłoś sie do mnie :kox: :kox: "wyścig szczurów" mnie nie interesuje wyroslem już z tego ale niestety jak czytam czasem jakieś wątki to się zastanawiam po co ludzie pierd... trzy po trzy ale chyba tylko po to żeby sie przemalować Cuber zaraz ide żonę uświadomić jak tylko pacjent wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 znowu ? :wallbash: tym razem nie ma bata nie otwieram znowu :naughty: :naughty: otworzysz otworzysz :kox: :kox: :kox: "wyścig szczurów" mnie nie interesuje wyroslem już z tego ale niestety jak czytam czasem jakieś wątki to się zastanawiam po co ludzie pierd... trzy po trzy ale chyba tylko po to żeby sie przemalować po raz kolejny zapewniam cie ze ilośc postów nie ma nic do rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Klubowicze - nabijacze postów :polew: Ale sie rozkmina zrobiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 po raz kolejny zapewniam cie ze ilośc postów nie ma nic do rzeczy zgadza sie.Jak było głosowanie nad twoją kandydaturą czy sie nadajesz 3 skrzynki Whisky pomogły nam w decyzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 25 III to na porodówce z żona będę siedział se strzeliłem ... udanego zlota rok temu był kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Klubowicze - nabijacze postów jedyny szczery i za to cie stary szanuje 25 III to na porodówce z żona będę siedział se strzeliłem ... udanego zlota rok temu był kox spoko spoko na sali bedzie lekarz jakby co to pomożemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 rozumiem że chętni do integracyjnego picia się znajdą ??? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Tomek i jak żona uświadomiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Klubowicze - nabijacze postów jedyny szczery i za to cie stary szanuje 25 III to na porodówce z żona będę siedział se strzeliłem ... udanego zlota rok temu był kox spoko spoko na sali bedzie lekarz jakby co to pomożemy ale nie takiego specjalisty mi trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 rozumiem że chętni do integracyjnego picia się znajdą ??? :naughty: myśle ze nie jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Tomek i jak żona uświadomiona Tak własnie pisze do Jarka na PW 2+mała ale nie takiego specjalisty mi trzeba aj tam aj tam .............. jestem człowiekiem renesansu noże nożyczki ostrze krawaty wiąże odbieram ciążę mam ciepłą rączkę damy radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 po raz kolejny zapewniam cie ze ilośc postów nie ma nic do rzeczy zgadza sie.Jak było głosowanie nad twoją kandydaturą czy sie nadajesz 3 skrzynki Whisky pomogły nam w decyzji :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Tomek i jak żona uświadomiona Tak własnie pisze do Jarka na PW 2+mała ale nie takiego specjalisty mi trzeba aj tam aj tam .............. jestem człowiekiem renesansu noże nożyczki ostrze krawaty wiąże odbieram ciążę mam ciepłą rączkę damy radę :polew: :polew: pomyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 pomyślę tylko uprzedź żonę powiedz że poród przyjmie dr HOUSE.pl może to ją zmotywuje a dziecko dostanie od razu status VIP-a (i zawieszone składki) bez szkolenia przez Moskala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 coś sobie na skrobie abym to widział zapowiada się ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 zapowiada się ciekawie czekam az pęknie 200 osób :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 kufffa a mnie nie będzie ;( ;( ;( ;( strzelcie ta okropną śliwowice w moim imieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi