Góral.tz Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 kufffa a mnie nie będzie ;( ;( ;( ;( strzelcie ta okropną śliwowice w moim imieniu nie no myślę że problemu nie bedzie
zlota1977 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 kufffa a mnie nie będzie ;( ;( ;( ;( strzelcie ta okropną śliwowice w moim imieniu nie no myślę że problemu nie bedzie to wielkie :notworthy:
Tomeks Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 zapowiada się ciekawie czekam az pęknie 200 osób :kox: myślę,że problemu nie będzie BT ma już swoją renomę,jest THE BEST mnie w tym roku niestety nie będzie ,ale życzę wszystkim dobrej zabawy
Cuber Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Tomeks a to dlaczego ma Cie nie być ?
Tomeks Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Tomeks a to dlaczego ma Cie nie być ? no wisz ...dwaipółtedei,dwa razy już robił trasę do BT,trzeci raz może nie wytrzymać
Szamek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 bedzie test :naughty: :naughty: w piątek musi zachlać na maxa ale być na tyle trzeźwym zeby w sobote od 5:00 rano chodzić po pokojach ze mna , Łatkiem i co. szukać kompanów do picia. no i musi potrafić szybko biegać z duuuzym parasolem "Żywca" :naughty: :naughty: mówisz masz, chcesz i jest :naughty: :naughty:
FANTOMAS Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Tomeks a to dlaczego ma Cie nie być ? no wisz ...dwaipółtedei,dwa razy już robił trasę do BT,trzeci raz może nie wytrzymać dawaj dawaj.... weźmiemy klucze a mamy tu takiego ziomala 2,5 to jego miłość rozrząd wymienia przez rurę wydechową
Rdzewek_RdK Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 ...dwaipółtedei,dwa razy już robił trasę do BT,trzeci raz może nie wytrzymać Spokojnie mogę zaholować :naughty:
sokolnh Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dobra deklarować mi się tu kto moją bunie wciągnie jak będzie śnieg pod ośrodek w Bukowinie bo na klubowym coś nikt się nie rwie spokojnie wyjedziesz
FANTOMAS Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dobra deklarować mi się tu kto moją bunie wciągnie jak będzie śnieg pod ośrodek w Bukowinie bo na klubowym coś nikt się nie rwie spokojnie wyjedziesz tiaaa....... jak będzie jednym z pierwszych bo potem podjazd leją wodą i wciąganie za piane
Cuber Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 tiaaa....... jak będzie jednym z pierwszych bo potem podjazd leją wodą i wciąganie za piane za litra Tomku za litra
FANTOMAS Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 tiaaa....... jak będzie jednym z pierwszych bo potem podjazd leją wodą i wciąganie za piane za litra Tomku za litra vat podnieśli to ci się też odrazu
FANTOMAS Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 życie :gwizdanie: Pany bez Q niech sobie każdy przed wyjazdem worek soli zakupi dla pewności precz z burżuazją
GRazny Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 życie :gwizdanie: Pany bez Q niech sobie każdy przed wyjazdem worek soli zakupi dla pewności precz z burżuazją nie strasz... wezmę jakiś łańcuch to pewnie starczy... o ile dojedziemy przy tych powodziach co będą... no i JARKO dzięki za pamięć
FANTOMAS Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nie ale tak serio to raczej się chyba wiosny trzeba spodziewać niż zimy tak mi się widzi a co będzie to zobaczymy więc z tym kuligiem to chyba jednak na wozach ale jak będą bez Q to nie wsiadam bo musi być bokami jazda
zlota1977 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nie ale tak serio to raczej się chyba wiosny trzeba spodziewać niż zimy tak mi się widzi a co będzie to zobaczymy więc z tym kuligiem to chyba jednak na wozach ale jak będą bez Q to nie wsiadam bo musi być bokami jazda Tomasz koniom daj troche wódki i pójdą bokiem :kox:
Rdzewek_RdK Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Tomasz koniom daj troche wódki i pójdą bokiem :kox: Nie tylko konie po wódce bokiem idą :naughty:
GRazny Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 no mi też się widzi że wiosna będzie... niestety...
Góral.tz Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 no mi też się widzi że wiosna będzie... niestety... no szkoda bo wódka najlepsza jest chłodzona w śniegu
Rekomendowane odpowiedzi