Szamek Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 niech tu wrzuci :decayed: a to pojechałbyś po nią do Warszawy? :naughty: Patrox moskal pewnie ją weźmie
Grisza79 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Witam, mam prośbę do osób jadących na zlot z Warszawy. Czy znalazłoby się jedno miejsce dla mojej koleżanki z Wawy która jedzie na zlot ze mną Nie musiałaby jechać pociągiem do Wrocławia i potem dalej ze mną tylko bezpośrednio na miejsce. Dodam tylko że singielka,hihi. Pozdrawiam Daj foto. Może być na PW. daj Foto i podaj wymiary...... :gwizdanie:
Szamek Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Myslę ze Poziek Ją weźmie to się dziewczyna spoci :kox:
siemian Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 niech tu wrzuci :decayed: a to pojechałbyś po nią do Warszawy? :naughty: Patrox moskal pewnie ją weźmie zawsze się można kulnąć
Szamek Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 niech tu wrzuci :decayed: a to pojechałbyś po nią do Warszawy? :naughty: Patrox moskal pewnie ją weźmie zawsze się można kulnąć to mów że Ty ja odbierzesz i weź koniecznie zdjęcie, abyś ją rozpoznał p.s. Patrox poczyta ile tu napaleńców i dziewczyna będzie jechała PKP
poziek Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Myslę ze Poziek Ją weźmie będzie fotka to będzie decyzja czy jedziemy Evo czy Safi
Cuber Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 p.s. Patrox poczyta ile tu napaleńców i dziewczyna będzie jechała PKP tak jakby w PKP ich nie było
diman Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 p.s. Patrox poczyta ile tu napaleńców i dziewczyna będzie jechała PKP tak jakby w PKP ich nie było dokładnie a tu przynajmniej się przejedzie porządna bryką
poziek Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Mam dylemat. Mama chce ze mną jechać na Zlot. Piszę poważnie.
diman Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Mam dylemat. Mama chce ze mną jechać na Zlot. Piszę poważnie. zabieraj Miron się nią zajmie
moskal Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Witam, mam prośbę do osób jadących na zlot z Warszawy. Czy znalazłoby się jedno miejsce dla mojej koleżanki z Wawy która jedzie na zlot ze mną Nie musiałaby jechać pociągiem do Wrocławia i potem dalej ze mną tylko bezpośrednio na miejsce. Dodam tylko że singielka,hihi. Pozdrawiam daj linka do jej konta na FB lub NK to sie pomyśli :naughty: :naughty:
Szamek Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 p.s. Patrox poczyta ile tu napaleńców i dziewczyna będzie jechała PKP tak jakby w PKP ich nie było to też racja [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 14:39_________________________________________________ Mam dylemat. Mama chce ze mną jechać na Zlot. Piszę poważnie. ale co to za dylemat? [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 14:39_________________________________________________ Witam, mam prośbę do osób jadących na zlot z Warszawy. Czy znalazłoby się jedno miejsce dla mojej koleżanki z Wawy która jedzie na zlot ze mną Nie musiałaby jechać pociągiem do Wrocławia i potem dalej ze mną tylko bezpośrednio na miejsce. Dodam tylko że singielka,hihi. Pozdrawiam daj linka do jej konta na FB lub NK to sie pomyśli :naughty: :naughty: oho już jest :naughty:
moskal Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 oho już jest :naughty: uderz w stół :naughty: :naughty:
Szamek Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 oho już jest :naughty: uderz w stół :naughty: :naughty:
siemian Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Mam dylemat. Mama chce ze mną jechać na Zlot. Piszę poważnie. daj linka do jej konta na FB lub NK to sie pomyśli :naughty: :naughty: moskal zaczyna działać :polew: :polew:
moskal Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Mam dylemat. Mama chce ze mną jechać na Zlot. Piszę poważnie. daj linka do jej konta na FB lub NK to sie pomyśli :naughty: :naughty: moskal zaczyna działać :polew: :polew: stary , nie ma na co czekać , zostało pare dni. moze po drodze udałoby sie ja przekrecić i mieszkałaby U NAS w pokoju a nie u Patroxa :naughty: :naughty:
siemian Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Mam dylemat. Mama chce ze mną jechać na Zlot. Piszę poważnie. daj linka do jej konta na FB lub NK to sie pomyśli :naughty: :naughty: moskal zaczyna działać :polew: :polew: stary , nie ma na co czekać , zostało pare dni. moze po drodze udałoby sie ja przekrecić i mieszkałaby U NAS w pokoju a nie u Patroxa :naughty: :naughty: Poziek uwazaj bo Moskal chce Ci mame przekrecic... :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 15:38_________________________________________________ :polew: :polew: a dla Ciebie moskal porada na przyszlosc... Lepiej sprawdzaj moje cytaty
moskal Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 ło kórwa :polew: :polew: :polew: :polew: Poziu wiesz ze nie zrobiłbym ci tego :decayed: :decayed: :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi