Kolkov Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 41A kurfa IV piętro :?: muszę wziąć mój aparat tlenowy
moskal Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 41A to Twoje zdjęcie? :kox: moje , ale sprzet grzecha
slaweq Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Poziek i Sławek :good: Ktos z nas musi trzymac klucz od pokoju, bo jak Poziek go przygarnie to może nam grozić spanie pod drzwiami
moskal Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 19 A kox ekipa , na bank zajrze :decayed:
Szamek Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 41A to Twoje zdjęcie? :kox: moje , ale sprzet grzecha zabieracie to ze sobą? :naughty:
wrclaguna Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Poziek i Sławek :good: Ktos z nas musi trzymac klucz od pokoju, bo jak Poziek go przygarnie to może nam grozić spanie pod drzwiami Czyli Slawek jednak jedziesz do BT
krolu Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 19 A kox ekipa , na bank zajrze :decayed: ni choooja już ci to mówiłem :kox:
Kolkov Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 19 A kox ekipa , na bank zajrze :decayed: ni choooja już ci to mówiłem :kox: się okaże
krolu Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 19 A kox ekipa , na bank zajrze :decayed: ni choooja już ci to mówiłem :kox: się okaże ja specjalnie nie będę pić cały weekend
domjenick Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Poziek i Sławek :good: Ktos z nas musi trzymac klucz od pokoju, bo jak Poziek go przygarnie to może nam grozić spanie pod drzwiami w piątek-będziesz musiał się tym zająć -jak gadałem z Pozkiem-obiecał nie pić cytrynówki w dużych ilościach-będzie na mnie czekał-przynajmniej tak mówił,ale to się okaże w piątek... :decayed: :decayed:
slaweq Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Poziek i Sławek :good: Ktos z nas musi trzymac klucz od pokoju, bo jak Poziek go przygarnie to może nam grozić spanie pod drzwiami Czyli Slawek jednak jedziesz do BT Przecież cały czas stało na tym, że jadę. Poprosiłem tylko Jarka o możliwość przesunięcia wpłaty, ale na liście byłem od początku
domjenick Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 [Ktos z nas musi trzymac klucz od pokoju, bo jak Poziek go przygarnie to może nam grozić spanie pod drzwiami najwyżej się wbijemy komuś do pokoju,jak Go nie upilnujemy :kox: do Huga i Nosferskiego :kox:
slaweq Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Poziek i Sławek :good: Ktos z nas musi trzymac klucz od pokoju, bo jak Poziek go przygarnie to może nam grozić spanie pod drzwiami w piątek-będziesz musiał się tym zająć -jak gadałem z Pozkiem-obiecał nie pić cytrynówki w dużych ilościach-będzie na mnie czekał-przynajmniej tak mówił,ale to się okaże w piątek... :decayed: :decayed: A o której planujesz byc na miejscu?
Rekomendowane odpowiedzi