Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Wymiana Turba na BRD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tomek nie,nie mam dojścia , razem z Kokos-em kupiliśmy w Łomiankach pod Warszawą ( koszt 1700 zł - używana nie rozbierana , przebieg 40000 , rok gwarancji ) co do reszty to wysłałem P.W.

a tu na forum nikt nie sprzedaje BRD? :gwizdanie:

Trzeba pilnować działu sprzedam :kox:

Opublikowano

Tomek nie,nie mam dojścia , razem z Kokos-em kupiliśmy w Łomiankach pod Warszawą ( koszt 1700 zł - używana nie rozbierana , przebieg 40000 , rok gwarancji ) co do reszty to wysłałem P.W.

a tu na forum nikt nie sprzedaje BRD? :gwizdanie:

Trzeba pilnować działu sprzedam :kox:

dokładnie, czasami sa i to nawet w dobrej kasie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

a czy ktos sie orietuje gdzie we Wroclawiu mozna zregenerowac suszarke AWX i za ile PLN-ów?

i po regeneracji za ile mozna taka turbinke sprzedac.:naughty:

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam wszystkich :hi: Od niedawna chodzi mi po głowie lekki tuning swojej niuni(lepsze turbo, mocniejsze sprzęgło, zaślepienie EGR-a, intercooler no i kolejny wirus) zacząłem więc trochę czytać postów na ten temat ale wszędzie forumowicze piszą skrótami lub bezpośrednio modelem pewnej części i przyznam że ciężko jest dojść do ładu o co ,,kaman'' :mysli: Rozumiem ze BRD to model turbiny :naughty:, FMIC to rodzaj intercooler :naughty:, EGR to ponowne spalanie spalin :naughty: ale nie wiem co to jest D,P :mysli: Mógłbym prosić o krótkie wyjaśnienie :gwizdanie: ? Z góry dziękuję i proszę o odrobinę wyrozumiałości :):hi: Pozdrawiam :)

Opublikowano

może chodzi o down pipe?

Opublikowano

kadafi wycinajkata

ja wycinam kata, wstawiam D,P zaslepiam EGR, wstawiam dmychawke BRD i jade na remap

niestety finansowo niewydole zeby dorzucic jeszcze FMIC ale z czasem pojawi sie napewno

tutaj jest mowa o DP :mysli:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!

W mojej A4 AWX mam wywalonego kata , odlaczony EGR + podwujny wydech z 2.5 TDi i za kazdym razem autko bez jakich kolwiek problemow przechodzi MOT (przeglad techniczny) w UK bez jakich kolwiek znajomosci itp.

Koledzy szanowni a z jakim kosztem tzreba sie liczyc przy zakladaniu FMIC ? , chodzi mi o kompletna instalacje ale nie taka odrazu z najwyzszej polki bo to juz gruba kasa jest :shocked:

Moze ktos ma jakies informacje na temat dobrych firm zajmujacych sie instalowaniem FMIC w wojewodztwie Lubuskim lub Zachodniopomorskim lub sprzedaza gotowych zestawow?

Ja akurat pod koniec Lipca wybieram sie do polandowa i do ECU Project na softa ale jak narazie na seryjnych gratach :confused4: bo autko jeszcze do lakierowania cale idzie (dach na czarny mat) + zderzak przod i tyl wersji S-Line + nowe sprzeglo od Radzikowskiego + odnowa felg + przyciemnianie szybek oraz nowe zaciski hamulcowe pod tarcze 345mm i przewody hamulcowe w stalowym oplocie.

Dodatkowo jeszcze czeka mnie pzrekladka MCE , instalacja lusterka fotochrom oraz rezanko auto swiatel.

Czyli kasy troszke wsadze a jeszcze w Grudniu musze kase wylozyc na ori nawigacje + DVD i 2 ekarny w zaglowkach :evil:

Opublikowano

FMIC mozna zrobic samemu od 600 zł ale mozna zlecic firmie i zaplacisz do 2000 zł :hi:

Opublikowano

FMIC mozna zrobic samemu od 600 zł ale mozna zlecic firmie i zaplacisz do 2000 zł :hi:

drogo u nas to taniej robią
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kolego załóż turbo od AWX i daj mu maly program bez wymiany IC bo brd bedzie ci wtawało troszke później a przy tak malej modyfikacji poco ci BRD :polew:

Opublikowano

kolego załóż turbo od AWX i daj mu maly program bez wymiany IC bo brd bedzie ci wtawało troszke później a przy tak malej modyfikacji poco ci BRD :polew:

Opublikowano

Opublikowano

Kolego zamiast BRD kupuj Caha bardzo fajnie wstaje nawet na seryjnym programie :hi:

Opublikowano

Kolego zamiast BRD kupuj Caha bardzo fajnie wstaje nawet na seryjnym programie :hi:

Opublikowano

Opublikowano
Kolego zamiast BRD kupuj Caha bardzo fajnie wstaje nawet na seryjnym programie hi

tyle ze tego to juz raczej sam nie ogarnie w garazu. fakt wstaje lepiej i ma lepszy potencjał

Opublikowano
Kolego zamiast BRD kupuj Caha bardzo fajnie wstaje nawet na seryjnym programie hi

tyle ze tego to juz raczej sam nie ogarnie w garazu. fakt wstaje lepiej i ma lepszy potencjał