MAGIC87 Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Kolego zamiast BRD kupuj Caha bardzo fajnie wstaje nawet na seryjnym programie hi tyle ze tego to juz raczej sam nie ogarnie w garazu. fakt wstaje lepiej i ma lepszy potencjał
Gacek51 Opublikowano 27 Lutego 2012 Opublikowano 27 Lutego 2012 To lepiej juz zamowic brd z wirnikami caha i montaz p&p,u mnie juz taka siedzi.
MAGIC87 Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Ale z hybrydami róznie bywa. juz jeden kolega miał 2 hybrydki z ,, kurnika'' i jak nie przeladowywuja to wstaja jak gt22
Gacek51 Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Tak do konca to nie jest hybryda,roznica jest tylko w kole kompresji,ze brd ma 5 lopatek a caha 6 i jest o 2mm wyzsze,poza tym nie ma zadnych roznic,przeciez caha to nastepczyni brd.
Piotrek98igo Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 ciekawa aleternatywa dla brd,kto ci robil to?ile czasu jezdzisz juz?
Jarol Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Ale z hybrydami róznie bywa. juz jeden kolega miał 2 hybrydki z ,, kurnika'' i jak nie przeladowywuja to wstaja jak gt22 Też nad tym myślałem tylko pytanie ile taka wymiana koła kompresora da więcej mocy??
Gacek51 Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Robiłem ja u znajomego,ktory zajmuje sie turbinami,jezdze ok. miesiaca i probuje sie wybrac na strojenie to bedzie wiadomo co w niej siedzi. Mocy moze nieduzo wiecej,ale znikaja problemy z poznym wstawaniem ori brd.
Rekomendowane odpowiedzi