Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Audi in progress >> szyby, dystans, grill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ładna.... ochydek dla mnie. Wszytskie zmiany na duuuuzy - :sick3::thumbdown:[br]Dopisany: 14 Sierpień 2008, 20:49 _________________________________________________Edit: Ej soroweczka :D ocenialem te z pierwszych linkow na dolne nie zagladalem :D Jest nieco lepiej. LAdna felga :good: LAdne tylne lampki :good: przednie mi sie nie podobaja :no:

I ta rejestracja :evil::slina::kox:

Opublikowano

Wzór felg i lampy przednie :thumbdown:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Przednie lampy .. no coz sa bo kupilem duzo wczsniej,wiem ze kicha, poczekam az odpadnie soczewka i wstawie depo albo FK. [br]Dopisany: 14 Sierpień 2008, 21:05 _________________________________________________To są nowe konkretne foty .[br]Dopisany: 15 Sierpień 2008, 19:24_________________________________________________Auto po malowaniu w 1 poście.

Opublikowano

Wcześniej nie miałem okazji obejrzeć tego auta - teraz widząc stan początkowy i co zostało z autem zrobione - powiem, że zmiany na duży plus, z czegoś co powodowało uśmiech politowania auto przeobraziło się w bardzo przyjemną furkę :good:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Fotki poświetlanych klamek w 1 poscie.

Opublikowano

Wcześniej jeździł nią father :

he he widze ostro dzialasz:) :gwizdanie: :decayed:

pochwal sie jak zamontowales te diody w klamkch, pod co podpiales? :good::hi:

EDIT

moze jakiegos manuala na szybko skrec :mysli::notworthy:

Opublikowano

Ładnie "poprawiłeś" to autko :good: naprawde idzie w dobrą strone oby tak dalej

Tak jak kolega wyżej pochwal sie tym podświetleniem klamek co gdzie i jako podłaczyłeś :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Szkoda że nie zrobiłem fotek jak to zakładałem teraz żałuje. :thumbdown:

Podłączyłem pod oświetlenie numeru rejestracyjnego, za bezpiecznikiem odnalazlem kabelki od spodu za plastikową zaślepką. Podświetlanie włącza sie razem z zapaleniam numeru ,czyli jak świecą pozycyjne nawet.

Co do osadzenia diód to trzeba siągać każdy boczek osobno, wyiercic delkatnie mała dziure aby dioda weszła ,tak aby nie zniszczyc tapicerki i tak by nie bylo jej widać z poziomu osoby siedzącej na fotelu.

Kupiłem diody czerwone pod 12V (więcej sztuk jakby się miały przepalić) , poźniej zeszlifowałem glówke diody tak by nie dawała punktowego światła tylko bardziej rozproszone. Potem umiejscowiamy diode w boczku, ja ją podkleiłem delikatnie klejem od środka by nie wpadła(moża kupić specjalne kapturki i obejdzie sie bez kleju). Ciągniemy instalacje przez drzwi ,mostkujemy wszystkie kabelki równolegle ,wpinamy się i działa.

Opublikowano
:good: a mógłbyś zrobić jakies foto bliższe klamki tak żeby było widać tą diode w którym dokładnie miejscu zamontowałeś ?? :wink4:
Opublikowano
  • Autor

ok ide robić foto :naughty:

zdjcie166fw1.th.jpgzdjcie168we5.th.jpgzdjcie169ql3.th.jpg

Opublikowano

Szkoda że nie zrobiłem fotek jak to zakładałem teraz żałuje. :thumbdown:

Podłączyłem pod oświetlenie numeru rejestracyjnego, za bezpiecznikiem odnalazlem kabelki od spodu za plastikową zaślepką. Podświetlanie włącza sie razem z zapaleniam numeru ,czyli jak świecą pozycyjne nawet.

Co do osadzenia diód to trzeba siągać każdy boczek osobno, wyiercic delkatnie mała dziure aby dioda weszła ,tak aby nie zniszczyc tapicerki i tak by nie bylo jej widać z poziomu osoby siedzącej na fotelu.

Kupiłem diody czerwone pod 12V (więcej sztuk jakby się miały przepalić) , poźniej zeszlifowałem glówke diody tak by nie dawała punktowego światła tylko bardziej rozproszone. Potem umiejscowiamy diode w boczku, ja ją podkleiłem delikatnie klejem od środka by nie wpadła(moża kupić specjalne kapturki i obejdzie sie bez kleju). Ciągniemy instalacje przez drzwi ,mostkujemy wszystkie kabelki równolegle ,wpinamy się i działa.

aha myslalem ze podlaczyles pod oswietlenie przyciskow, czyli swieci juz po otwarciu auta tak jak podswietlenie przyciskow oswietlania szyb, ale widze ze nie masz szyb w pradzie..

Opublikowano
  • Autor

Mam wlasnie

Opublikowano

Slabiutkie jak dlamnie ale bardzo ladnie sie prezentoje

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Jak w temacie, nowe fotosy , 1 post[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 14:38_________________________________________________Nowe fotki w 1 poście.

Opublikowano

Ładnie się prezentuje , teraz wypadałoby pogrzebać pod maską :wink4:

Opublikowano

jak już robisz przód w prądzie to walnij i tył :cool1:, fajnie wygląda na tych dystansach :naughty:

Opublikowano

Fajne mody , ma charakter :naughty: Powodzenia w dalszych zmianach :>