adr1018 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Mam zamontowany taki tempomat A do a4 b6 montowali taki Czym się one różnią i z jakiego auta jest ten u mnie Czekam na odpowiedzi
letallec Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Moze to jest od angola To tylko manetka, wiec sie nie przejmuj
domin79 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 ..a mnie to wygląda jak manetka z paska
adr1018 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 ..a mnie to wygląda jak manetka z paska Możliwe bo tempomat był dokładany w kodach wyposażenia nie ma go
fayera Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zobacz w necie lub allegro czy to nie z passata ale najważniejsze,że działa
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zobacz w necie lub allegro czy to nie z passata ale najważniejsze,że działa Jeśli działa. BTW wymiana samej manetki to nie problem.
adr1018 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zobacz w necie lub allegro czy to nie z passata ale najważniejsze,że działa Jeśli działa. BTW wymiana samej manetki to nie problem. Działa pytam tak z ciekawości
Rekomendowane odpowiedzi