Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b6 awx] A4 BLUE + SCHWARZ PAKIET

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

domin wal grill i listwę klapy w czarny mat jak u mnie, zresztą sam widziałeś że jest super :naughty: do tej pory folia trzyma :decayed:

pod koniec kwietnia przedstawię swoją padlinę jak odbiorę z lakiernii i od Bartka :hi:

Opublikowano
  • Autor

A może te boczne kierunkowskazy też można rozkleić i pomalować w czarny mat wnętrza ? Bo te co widziałem na allegro albo nie pasują albo :sick3:

Opublikowano

A może te boczne kierunkowskazy też można rozkleić i pomalować w czarny mat wnętrza ?

nie rozkleisz :thumbdown:

Opublikowano

Kup listwy S4 trochę kosztują ale watro :wink4: dokładkę przednią s-line też można znaleźć w rozsądnej cenie, ale chwile trzeba poszukać :gwizdanie:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ok więc ramka grilla idzie w czarny mat :cool1:

Teraz zastanawiam się nad wywaleniem kata, czy ta plecionka wygląda jeszcze na przydatną do użytku bo wydaje mi się że trochę przepuszcza :thumbdown:

DSCF0023_hnnpnha.JPG

Opublikowano

Teraz zastanawiam się nad wywaleniem kata, czy ta plecionka wygląda jeszcze na przydatną do użytku bo wydaje mi się że trochę przepuszcza :thumbdown:

DSCF0023_hnnpnha.JPG

czy ktoś może pamięta jaką średnice mają oryginalne rurki w wydechu

DSCF0015_hnnpnrs.JPG

plecionka ma delikatną sadze..ale może to być wina oleju - a tak to wygląda na dobry..jak jest kasa to wymieniaj :) a kata wywal :D (sprzedasza kata i za to kupisz sobie plecionkę i zapłacisz za robotę) i od razu auto zacznie szybciej się wkręcać na obroty :tongue4:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 22:17_________________________________________________ps..nie chcesz wymienić grilla na ten od s4 ?

Opublikowano

Dominik wywalaj kata i nawet sie nie zastanawiaj...tak jak adamooo pisze, auto troszke ozyje no i swit turbiny za autem bezcenne :good:

Opublikowano
  • Autor

DSCF0023_hnnpnha.JPG

czy ktoś może pamięta jaką średnice mają oryginalne rurki w wydechu

DSCF0015_hnnpnrs.JPG

plecionka ma delikatną sadze..ale może to być wina oleju - a tak to wygląda na dobry..jak jest kasa to wymieniaj :) a kata wywal :D (sprzedasza kata i za to kupisz sobie plecionkę i zapłacisz za robotę) i od razu auto zacznie szybciej się wkręcać na obroty :tongue4:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 22:17_________________________________________________ps..nie chcesz wymienić grilla na ten od s4 ?

No to kat idzie na out :) chyba kupię tą strumiennice od kolegi gruchot-a.

A co do grilla to może masz takowy ?[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 15:43_________________________________________________

Dominik wywalaj kata i nawet sie nie zastanawiaj...tak jak adamooo pisze, auto troszke ozyje no i swit turbiny za autem bezcenne :good:

Ok i tak będzie, kolega mówił że nawet na spalaniu odczuje różnicę bo już nie trzeba będzie tak kręcić, ale po Twojej wizycie w Wawie na strojeniu to raczej spalanie przestało się liczyć bo uśmiech bezcenny :good:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 15:45_________________________________________________Koledzy trafiła mi się okazja sprzedać katalizator razem z plecionką za 250 zł jak myślicie to jest dobra cena żeby sprzedać kata ?

Opublikowano

Pewnie jak adamo zapytuje to w swojej graciarni znajdzie :) Czego on nie ma w tej graciarni :) :)

Co do KATA lepiej rozejrzyj sie jeszcze niewiem jakiej jest on wielkości , z tego co pamiętam znajomy z seata 1.9TDI 110km sprzedał za nieco wiecej na alledrogo ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odpisuj na pw co...

Opublikowano
  • Autor

Czym najlepiej ciąć zderzak, chodzi mi o cięcie od krawędzi oraz cięcie otworów. Może macie jakieś narzędzia godne polecenia bo ja jakoś nie mam pomysłów na to. :gwizdanie:

Opublikowano

Czym najlepiej ciąć zderzak, chodzi mi o cięcie od krawędzi oraz cięcie otworów. Może macie jakieś narzędzia godne polecenia bo ja jakoś nie mam pomysłów na to. :gwizdanie:

a Góral przecież dobrze rzeźbi....

Opublikowano
  • Autor

Grubsza robota się szykuje i nie na miejscu raczej :wink4:

Opublikowano

Grubsza robota się szykuje i nie na miejscu raczej :wink4:

hehehehheee :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

27 czerwca 2011

Z modów zewnętrznych:

- dokładki w kolor nadwozia (progi, dokładka tył, dokładka przód, ramki halogenów)

- zamontowana dokładka z modelu B7 (czarna perła)

- listwy drzwiowe pomalowane (czarna perła)

- ramki grilla czarny półmat

- listwa bagażnika czarny półmat

- katalizator out :good:

- zmiana żarówek HID 5000 :)

- montaż parktronika przód

Z modów wewnętrznych:

- moduł Bluetooth wersja D ale z moim concertem 3 działa świetnie

- grzane fotele

- wzmacniacz bose zamontowany (wielka różnica w graniu :good:)

- podłokietnik i rączka ręcznego obszyta w czarnej skórze

013rfp.jpg

011kmi.jpg

012khl.jpg

014xzc.jpg

A tutaj zdjęcia nowych żarówek HID 5000:

015qi.jpg

016pc.jpg

Zostały jeszcze 4 mody:

- sprężyny s-line już czekają na montaż

- przyciemnianie szybek

- zmiana felg

- montaż spryskiwaczy reflektorów

:hi:

Opublikowano

szkoda, że brak sprysków w zderzaczku :confused4:

zmienisz zawias & felgi i będzie miodzio

Opublikowano
  • Autor

Spryski też już są w drodze może w przyszłym tygodniu uda się zamontować.

Opublikowano

Spryski też już są w drodze może w przyszłym tygodniu uda się zamontować.

:good:

Opublikowano
  • Autor

Nowe Foto str. 8

Opublikowano

No i super! Zmień w ankiecie na 'gunmetal' :P Pokaż zdjęcia tej dokładki :hi: